fredag 19 april 2013

16 månader

Den 16 april blev Lilla hjärtat 16 månader. Snart ett och ett halvt. Stora lilla tjejen. Hon pratar massor nu. Hon härmar allt vi säger, och hon kan säga ca 50 ord. Varje morgon när hon slår upp sina ögon kryper hon tätt intill mig och säger "Hej, hej!" Hon älskar att leka tillsammans med någon, hon är inte så mycket för att sitta själv. Det nya är att hon låtsas-gråter och säger "bä-bi". "Är bebisen ledsen?" frågar vi. Hon nickar och sedan låtsas-skrattar hon. "Är bebisen glad nu?" "Aaaa!". Hon busar även på ett nytt sätt. Det märks att hon är äldre och mycket mer medveten när hon busar. Det bästa som finns är hennes underbara skratt som vi får höra många, många gånger varje dag!

Att Lilla hjärtat är en viljestark tjej har vi vetat länge, men det visar sig mer och mer. När hon inte får som hon vill bryter hon ihop fullständigt och tårarna sprutar. Men det blir som tur är bra igen fort, och det är verkligen en rolig tid just nu!1 kommentar:

  1. Vad mysigt det låter. Det är mycket som händer även mellan 1- 2 år precis som under bebistiden.

    Passar på att tipsa om tävling där du kan vinna sångpåse: http://lottizdays.blogg.se/2013/april/tavling-vinn-en-sangpase-fran-oskar-och-ellen-2.html

    SvaraRadera