måndag 21 december 2009

C-uppsatsen inlämnad...

Ja, så var det över då. Känns lite konstigt och jag tror inte att jag har fattat det än. Efter en fruktansvärd ventilering i förra veckan fick vi beskedet av ordföranden att uppsatsen var godkänd och att vi inte behövde göra några kompletteringar. Förvirringen var total. På annat håll fick vi höra att ordföranden hade sagt att vi hade skrivit en "Strålande uppsats" trots att vi bara fick ta emot kritik under ventileringen. Sedan dess har det varit opponering, andra ventileringar och så det där allra sista jobbet med C-uppsatsen för att få den precis som vi ville ha den. Idag lämnade vi in två s.k. pliktexemplar. Det betyder frihet. Ledighet. I januari ska jag tillbaka igen, men det är så otroligt lite kvar tills jag kan ansöka om min lärarexamen. Konstig känsla.

Jag är så trött nu. Julstädning, bakning och julklappar. Vad är det? Jag vill bara få sova. Och jag ser verkligen fram emot julen. God mat, långa promenader, lugn och ro. Och det viktigaste av allt: äntligen få möjlighet att umgås med nära och kära igen. Underbart.

6 kommentarer:

 1. Härligt att du är klar!
  Tack för julkortet som kom idag! Vi vill jättegärna umgås med er nu när du har lite tid.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du är klar! Grattis. Kram

  SvaraRadera
 3. GRATTIS!!!!

  Kram och ha en mysig jul och nyår med familj och vänner:o)

  SvaraRadera
 4. Åh, det var underbart att höra. Hoppas verkligen att du får julfrid nu och att du kan slappna av och bara njuta. Städa kan du göra en annan dag!

  SvaraRadera
 5. Grattis!!! Vet hur skönt det är att äntligen få lämna in C-uppsatsen.. det var ju inte såå längesen ändå.

  Njut nu av julen och ha det riktigt mysigt!!! Det är du värd efter allt slit!!

  Kram Anna

  SvaraRadera