tisdag 4 juni 2013

Ny vagn till Lilla hjärtat

Vi har varit supernöjda med vår Teutonia Spirit S3, men nu börjar vi bli sugna på en smidigare vagn. Eftersom vi flyttat ut lite utanför stan åker vi ofta bil och vi vill ha en vagn som är smidig att ta ur och in i bilen. Samtidigt vill vi ha en vagn som är tillräckligt rejäl för att ha just på landet och hon ska kunna sova bra i den på dagarna.

Kanske en BabyJogger city mini GT?

Eller BabyJogger Elite med lite bättre hjul och möjlighet att fälla upp fotstöd?

Eller kanske en Britax A-gile?

6 kommentarer:

 1. Vi har köpt en Baby Jogger city mini och är supernöjda. Vi hittade den till rimligt pris på Blocket men om vi hade haft råd så hade vi säkert köpt en Baby jogger Elite. En riktigt smidig vagn att ha i stan och det absolut bästa är nog att det är så lätt att fälla ihop vagnen och att den inte tar någon plats.

  SvaraRadera
 2. Vi hade med en babyjogger city mini på semestern, så bra och hugo sov som en prins i den!! Och våra kompisar har Elite och den är ju om möjligt ännu skönare att sova i, dock tycker jag den känns ganska stora och köra! Älskar att man kan dra ner suffletten så långt på den! vi är sugna på att köpa en mini och ha på balkongen som sovvagn :)!

  SvaraRadera
 3. Jag har tittat på en Britax B-motion som är en uppdaterad modell av A-gile. Den har bland annat lufthjul som säkert ger en skönare körkomfort bland annat. Kostar c:a 3000-3500:-.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Då ska jag kika på den också! :-)

   Radera
 4. Är ni/hon bekväm med att åka framåtvänd?
  Tycker det är så synd att nästan alla vagnar är så, speciellt de lite nättare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag också är synd. Det är så mysigt att ha henne vänd mot oss som vi har nu. Bra att du tar upp den aspekten, det hade jag nästan glömt i vagn-letandet!

   Radera