onsdag 11 november 2009

Hektisk tillvaro

Hej på er!
Klockan närmar sig 22.oo och jag sitter i en bil på väg hem. Idag har jag observerat en klass och intervjuat en lärare, jag har skrivit C-uppsats hela eftermiddagen och nu på kvällen har jag varit ute på kundbesök och gjort presentation för fyra företag i en annan stad.

Mitt liv är mycket mer stressigt nu än vad jag skulle föredra. Det är dock under en begränsad period och jag kommer inte att jobba så här mycket samtidigt som jag skriver C-uppsats i pedagogik i framtiden.

Jag är dock medveten om att bloggen blir lidande av att min tillvaro är så hektisk. Jag vet att jag inte uppdaterar lika ofta och jag vet att min blogg inte består av lika många intressanta och viktiga inlägg som tidigare. Det finns tyvärr inte ork att skriva sådana inlägg just nu. Jag hoppas att ni har tålamod med mig och fortsätter att följa min blogg, så lovar jag att bättra mig så fort det lugnar ner sig.

Kramar från Vanilla

7 kommentarer:

 1. Slit inte ut dig!
  Vi finns alltid kvar!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Känn ingen press. Du måste må bra oxå.
  Lycka till med allt!

  SvaraRadera
 3. Klart vi fortsätter följa din blogg Vanilla!! Inte alls konstigt att du inte kan lägga ner lika mycket satsning på den nu. Lycka till med allt det andra som just nu upptar din tid och var inte orolig - dina bloggläsare finns kvar här och lovar att vara tålmodiga! ;) Kramar

  SvaraRadera
 4. Johanna: Tack så mycket! Vad söt du är! :-)

  SvaraRadera
 5. lindstromfunderingar: Ja, det är ju det viktigaste! Men det är olika lätt i olika perioder av livet! :-) Tack så mycket! :-)

  SvaraRadera
 6. Lovisa: Tusen tack! Dina ord värmer! Många kramar till dig!

  SvaraRadera
 7. Ingen fara Vanilla! Såklart att vi har tålamod med dig, fokusera på plugg och jobb i första hand.

  Vi finns kvar! :-)
  Kramar

  SvaraRadera