tisdag 10 november 2009

Vetenskapligt skadad

Jag sitter och bläddrar i en tidning och få se en undersökning som gjorts om förspel. Enligt undersökningen skippar 24 % oftast förspelet och 76 % skippar det inte. Jaha, tänker Vanilla. Men är den här undersökningen verkligen tillförlitlig? För att kunna svara på den här frågan måste man ju först definiera vad som menas med förspel, alla tolkar säkert förspel olika och svarar därför olika på frågan. Alltså är det låg reliabilitet på den här undersökningen.


Va? Vad sa ni? Tycker ni att jag är vetenskapligt skadad? Nej, jag vet att jag har läst om vetenskaplighet hela terminen, men så här tänker väl alla människor?

9 kommentarer:

 1. Haha, ja så skulle ju inte jag ha tänkt! :-P

  SvaraRadera
 2. Haha, lite vetenskapligt skadad är du nog... ;-)

  SvaraRadera
 3. Det skulle vara intressant om man i undersökningen alltid hade frågat båda parterna i ett förhållande hur ofta de skippade förspelet för att se om siffrorna stämde överens. Tråkigt om den ena anser att det är förspel och den andra inte..!

  SvaraRadera
 4. alltså det är ju jättesvårt tycker jag, beror ju på hur man tolkar det... kyssar kan ju också räknas som förspel i vissa fall...

  SvaraRadera
 5. Hej Vanilla!
  först och främst vill jag tacka för ditt besök på min/vår blogg - Jättekul med ett "nytt ansikte" :)

  Så nu smyger jag naturligtvis in här och kikar på Vanillas blogg som jag upplever som jättefin och med trevlig läsning :)

  By the way, håller jag med dig om det där med förspel....Dom där % kan ju inte stämma. Jag tror att män och kvinnor absolut uppfattar förspel olika. Enligt mig vill vi kvinnor ha långt mysförspel med mycket kyssar och smek och ret. Medan mannen oftast anser att förspelet är väl en 10 minuters blandat "kel" :) Men som sagt, vi är olika och man ska inte dra alla över en kam!

  Hälsningar från Mi@

  SvaraRadera
 6. Reload: Vad roligt att du fortfarande följer min blogg, det var längesen du kommenterade sist! :-)

  Haha, ja det är sant! Det hade varit väldigt intressant att se... :-)

  SvaraRadera
 7. Ally: Ja, eller hur! Det måste ju betyda att undersökningen inte är tillförlitlig! ;-)

  SvaraRadera
 8. Mi@: Vad roligt att du gillar min blogg! Du är välkommen tillbaka! :-)

  Jag tror också att förspel betyder olika saker för olika människor. Det är mycket möjligt att kvinnor och män ser olika på den saken också.

  Ha det så bra! Kram

  SvaraRadera