torsdag 26 november 2009

Konstigt socialt liv...

Det här är en lustig höst för mig. Rent socialt alltså. Uppsatsen har gjort att mina sociala kontakter har minskat drastiskt. Min man träffar jag ofta såklart. Men annars har jag otroligt svårt att hitta tid för vänner och familj och det dåliga samvetet gör sig ständigt påmint. Jag längtar till den dagen då jag känner att jag har tid att boka in en massa dejter med mina underbara vänner.

MEN en person träffar jag konstant. Det är min skrivpartner L. Jag och L träffas i stort sett varje dag och sitter tillsammans i flera timmar i sträck, oftast en hel arbetsdag. Och på den lilla tiden då vi inte ses så hörs vi av hela tiden. Min man behöver inte fundera på vem det är som skickar SMS till mig - för det är alltid L. Vi skickar minst fem mail till varandra per dag. Och om det är någon jag pratar i telefon med på kvällen så är det L. Är det någon jag chattar med på kvällen så är det L. Det lustiga är att jag och L inte ens kände varandra innan, och nu umgås vi 24/7.

6 kommentarer:

 1. förstår att det är tråkigt att inte kunna träffa dina vänner, men det är ju kul när man träffar nya! kram

  SvaraRadera
 2. Ja, det måste vara en konstig period för dig nu! Hoppas att du blir klar snart så att du kan träffa dina vänner igen! kram

  SvaraRadera
 3. Heej =) fin blogg du har! Om du vill ha fler besökare så tveka inte att klicka på denna länk http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=liiine89 du får garanterat fler läsare!! Ha det super! =)

  PS, kika gärna in på min blogg, där jag skriver mest om mode, musik och film. Och även en hel del om mig själv! =)

  SvaraRadera
 4. Kikade bara in, och jag måste bara säga att jag tycker din blogg är grymt snygg!

  Hoppas du snart känner att du får tid att umgås med dina vänner igen. Man behöver dom! Men det är ju kul att du lärt känna en ny vän :)

  SvaraRadera
 5. Hey,
  Inte lätt det där, vet själv hur det var när jag pluggade som mest. Men allt brukar falla på plats när man inte har det att tänka på sen.
  Ordnar sig.

  Fin blogg du har.

  SvaraRadera