fredag 8 januari 2010

Dagen efter

Trots den hemska krocken som jag var inblandad i igår så mådde jag ganska bra under dagen. De första timmarna efter olyckan var jag väldigt skärrad och chockad. Och värken i nacken blev allt värre. Men jag var lugn, och jag mådde helt ok.

Idag däremot känns allt konstigt. Var jag verkligen med om en bilolycka igår? Krockade jag verkligen med en lastbil? Var jag verkligen så nära döden?

Det är hemskt hur fort allt kan förändras, och jag känner mig mer nedstämd idag än vad jag gjorde igår. Jag vet inte om det beror på att värken i nacken har blivit outhärdlig eller om det beror på att jag kommit över chocken och insett vad som verkligen inträffade och kanske framför allt vad som kunde ha inträffat.

Jag måste också säga att jag förundras över alla underbara människor som ringde, skickade SMS, skrev en kommentar här på bloggen eller på Facebook igår. Mitt uppe i allt jobbigt är det otroligt skönt att veta att så många bryr sig.

Jag vill skicka en stor kram tillbaka till er allihop!

6 kommentarer:

 1. Du skriver så bra Vanilla! Förstår att det känns jobbigt så här dagen efter, men det blir nog snart bättre!

  Tänker på dig! Kram

  SvaraRadera
 2. hej, kul att du tittat in igen! ja, det är nog klimatet som gör att man vill härifrån, nu räcker det med kyla för i år :P

  usch vad hemskt med en krock, tur att det gick bra iaf. Vi körde av vägen på väg till fjällen innan nyår men klarade oss fint, dock riktigt obehagligt när man vet vad som kunde ha hänt..! Hoppas du får en fin helg! kram

  SvaraRadera
 3. mina tankar är med dig <3

  SvaraRadera
 4. Förstår att allt känns konstigt idag! Kramar

  SvaraRadera
 5. Det är nog chocken som släppt som gör att du känner så idag. Jag har varit med om två bilolyckor och mådde ganska dåligt ett par dagar efteråt. Man tänker ju på hur nära det var att det kunde gå värre. Svårt att släppa de tankarna. Men det kommer kännas bättre snart.

  Kram kram!!!

  SvaraRadera
 6. Mina tänker är oxå med dej!
  Kämpekram

  SvaraRadera