torsdag 8 november 2012

Fotografering

I tisdags kväll bestämde vi oss för en mäklare som vi fick förtroende för. Vi lyckades också få ner provisionen till en rimlig nivå. Men sen drog allt igång så snabbt! Han bokade fotografering av lägenheten till idag, torsdag, och imorgon ska lägenheten vara uppe på nätet. Vi hade en stressig dag igår med förberedelser, och idag stannade D hemma för att vi skulle kunna hjälpas åt att göra lägenheten tipptopp till fotograferingen. Det är ju inte helt lätt att få någonting gjort när man är hemma själv med en liten tjej som vill ha sällskap hela tiden, och som framför allt behöver hållas under uppsikt HELA tiden nu när hon kryper, reser sig mot allt och även går lite vingligt emellanåt.

Inför fotograferingen sa mäklaren "Ni behöver inte göra så mycket, det räcker med att plocka av diskbänken och lite så". Men han känner uppenbarligen inte oss. Jag började direkt med att göra en lista på allt som skulle göras i varje rum och D satte igång och skura ugnen och torka av vitvaror. Även om inte detaljer syns på korten ville vi göra allt vad vi kunde för att korten på lägenheten ska bli så bra som möjligt.

Mitt på dagen idag kom fotografen. Klick, klick, klick. Sedan var det färdigt. Det kändes så snopet på något sätt. Allt som vi hade jobbat för och så kom han hit och fotade i en kvart... Vi hoppas i alla fall att det blev bra bilder! Nu ska vi ta en fika, och pusta ut lite i vår tillfixade och fina lägenhet!


3 kommentarer:

 1. Vad spännande! :) Tycker alltid alla lägenheter ser så himla fina ut på typ Hemnet och sånt. Dom kan få vilken lägenhet som helst att se ut som värsta lyxvåningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är häftigt vad man kan göra med vidvinkelkamera! :-)

   Radera
 2. Det blir nog fint ska du se. Visst finns det en del mäklare som inte kan det där med foto och få fram det bästa, vi har en i vårat område, men de allra flesta gör ett topp jobb och när de är vana behöver det inte ta så lång tid att fota.
  Lycka till med försäljningen nu håller tummarna att ni får ut ett bra pris för den.

  SvaraRadera