torsdag 10 januari 2013

Tillbaka på jobbet

Efter 13 månaders mammaledighet var det dags för mig att börja jobba igen den här veckan. Men eftersom jag bara ska jobba två dagar i veckan framöver hamnade jag på en helt annan avdelning än jag var på innan min mammaledighet. Det är en konstig känsla att "gå tillbaka" till jobbet, samma arbetsplats och många av mina gamla kollegor, samtidigt som jobbet i sig är helt nytt! Helt ny barngrupp, nya kollegor på just den avdelningen och en massa nya rutiner att sätta sig in i. Så det är både vant och ovant på samma gång att vara tillbaka.

Två intensiva dagar har jag haft, men det har ändå gått väldigt bra. Både att lära känna kollegor, barn och att vara ifrån min egen älskade lilla dotter. Lilla hjärtat och hennes pappa har haft jättemysiga dagar och jag är så glad över att de får mer tid tillsammans!

Att dela på föräldraledigheten under våren känns som ett bra beslut för vår familj, och jag tror att vi alla kommer att trivas med det!


3 kommentarer:

 1. Är liltjejen redan 13 månader? det är ju galet vad tiden går snabbt!! iof Hugo blir 7 måndader nästan vecka, och var de sju månaderna tagit vägen vet jag INTE!!
  vilken härlig mjukstart du får med bara två dagar i veckan, kan ju nästan vara lite mysigt att få sakna ibland också!!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Kul att vara tillbaka på jobbet! Och vad härligt att far och dotter får ägna lite tid ensamma. Jag hade så gärna delat på föräldraledigheten med min gubbe, om jag haft ett jobb att gå tillbaka till. Så det är lite synd.

  Svar: Mhm, här fuskade vi med semlor redan i december ;)

  SvaraRadera
 3. Kan tänka mig att det måste vara en enorm omställning från mammaledighet till arbete igen, men man kommer nog in i det ganska snabbt igen som tur är! :) Ha en bra helg

  SvaraRadera