måndag 20 augusti 2012

Västkusten

Nu är vi framme. Igår var det resdag och det gick inte riktigt lika smidigt som förra gången vi åkte långt. Lilla hjärtat ville inte inte sova några längre pass, och när hon är vaken i bilen tycker hon att det är väldigt jobbigt att sitta fastspänd. Det blev flera stopp och även ett panik-stopp när Lilla hjärtat äntligen hade lyckats somna och plötsligt vaknade och gallskrek så att hon nästan kräktes. Men till slut kom vi fram och vi bor i en supermysig stuga där vi trivs jättebra!

När vi vaknade i morse regnade det och efter en stund började det blixtra och åska. Jag ska erkänna att jag kände mig lite deppig. Det är ett i-landsproblem - jag vet, men jag börjar faktiskt bli trött på alla dagar med dåligt väder den här sommaren! Det här känns som lite "sista chansen" och jag skulle gärna få uppleva lite sommar innan hösten kommer! Men som tur var blev det bättre. Vi har ätit supersmarrig lunch med räkor och Lilla hjärtat har faktiskt doppat tårna i havet idag!
3 kommentarer:

 1. Inge kul med jobbiga bilresor! Håller tummarna för att solen ska hitta ner till västkusten ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det var inte det roligaste vi har gjort! :-P Ja, vi hoppas på lite sol emellanåt och gärna lite varmare temperaturer! :-)

   Kram

   Radera
 2. Den där räksallade såg inte att gå av för hackor...! Mums!

  SvaraRadera