söndag 16 december 2012

1-årsdagen

Min älskade, fina lilla dotter. Jag får tårar i ögonen bara jag börjar skriva det här inlägget. Idag är det din 1-årsdag. Det var precis ett år sedan du kom till världen. Det var ett år sedan jag höll dig i mina armar för allra första gången. Du skrek när du kom till världen, men sedan blev du lugn i min famn. Du blinkade mot mig med din lilla bomullsmössan på huvudet och filten om dig. Du nös och det var den sötaste lilla nysningen jag någonsin sett. Jag och din pappa bara tittade på dig, grät och kände en sådan enorm lycka!

Det här året har varit det mest intensiva år jag varit med om. Den allra första tiden var omtumlande. Sedan kom kolikperioden som jag har skrivit om här och den var verkligen tuff, men vi försökte ändå njuta av att du ville vara nära oss hela tiden. Efter några månader växte koliken bort och sedan har det blivit bättre och bättre. Nu under hösten har det hänt MASSOR! Du började krypa, du reste dig upp och två dagar innan din 10-månadersdag började du gå! Helt fantastiskt, och som förälder blir man så fånigt stolt.

Just nu är vi inne i en fantastisk period. Du går och springer runt här hemma hela tiden, du utforskar, du leker, gömmer dig och busar. Du härmar alla djuren och ibland det vi säger.

Det är så underbart att vara tillsammans med dig Lilla hjärtat. Och ibland när vi leker tillsammans, eller busar så du kiknar av skratt då svämmar mitt hjärta nästan över av kärlek till dig. Du ger så otroligt mycket energi och glädje, och jag är så oerhört lycklig över att just jag får vara din mamma!


Lilla hjärtat, jag älskar dig mest av allt i hela världen! Grattis på 
1-årsdagen min finaste lilla dotter! 

6 kommentarer:

 1. Ett stort, hjärtligt grattis på 1-årsdagen lilla fina M! Många många kramar! :)

  /Marieta

  SvaraRadera
 2. Stort grattis!! Det är verkligen helt galet att ett år kan gå så fort och att så mycket kan hända i ett sådant litet liv. Hoppas dagen varit helt toppen. Vi har ännu någon vecka kvar innan det är dags för oss att ha 1-års kalas men tycker redan att det känns vansinnigt stort :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :-) Dagen blev väldigt lyckad! :-) Ja, tänk, snart är det er tur!

   Kram

   Radera
 3. Stort grattis till Lilla Hjärtat i efterskott! Tänk vad tiden går fort, det var ju inte länge sen hon kom till världen :)

  Dumma Agnes har inte hunnit läsa bloggar på senaste tiden så har ju missat massor...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Ja, det går vansinnigt fort! :-)

   Jag hinner inte heller läsa bloggar nuförtiden, jag är glad om jag lyckas få upp ett inlägg då och då! ;-)

   Kram

   Radera