tisdag 18 december 2012

Världens mysigaste dag

Nu har jag och de andra mammorna i föräldragruppen varit mammalediga i ett år. Efter nyår börjar jag arbeta 40%, men de andra mammorna kommer att börja jobba heltid. Det innebär att vi inte kommer att träffas på samma sätt som vi gjort det här året.

Idag var jag och Lilla hjärtat hemma hos en av mammorna i föräldragruppen och hennes lille son. När vi kom dit hade hon förberett hembakat bröd, gott pålägg och kaffe. Vilken perfekt start! Hon hade tänkt ljus på bordet och tagit fram en extra barnstol så att våra 1-åringar kunde sitta bredvid varandra. Mysigt! Sedan var det dags för båda (!) barnen att sova så vi tog en uppfriskande promenad med våra små som snart sov gott i sina vagnar. När vi kom tillbaka började min vän laga mat och vi hann prata massor! Tyvärr vaknade Lilla hjärtat snart och var alldeles glödhet efter sprutan igår, så jag hade en ledsen tjej en timme där och maten hann bli kall innan jag fick i mig den. Men så fort alvedonen kickade in piggnade hon till och var glad igen. Barnen lekte och busade med varandra (de lekte bl.a. tittut - så söta!) och vi mammor drack kaffe igen och åt tårta som jag hade med mig.

Jag kommer verkligen att sakna mina dagar tillsammans med T - de är guld värda! Vi får helt enkelt se till att hitta tid att ses även efter att hon börjat jobba igen. Jag är i alla fall väldigt glad över att jag valde att vara med i en föräldragrupp och jag är glad att jag har fått chansen att lära känna T och henns söta son!


2 kommentarer:

  1. Föräldraledighet när den är som bäst! Tur att du haft en sån bra föräldragrupp...inte alla som haft *jagärintebitter* ;-) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, verkligen! Jag känner mig väldigt glad över att ha funnit riktiga vänner i min föräldragrupp! :-) Kram

      Radera