tisdag 15 januari 2013

Newbie i större storlekar

När Lilla hjärtat var liten bebis köpte vi mycket kläder från Newbie. Jag älskade kvaliteten och de lugna, fina färgerna. Till min stora glädje kommer det nu en Newbie-kollektion för lite större barn i vår! Newbie kommer från mars att finnas i två storleksspann, 44-74 precis som tidigare, men även stl 80-98.


6 kommentarer:

  1. Ååååh va glad jag blir. Dottern har stl 92 nu så hinner med lite Newbie.
    Finns ju inga finare kläder, älska :)

    SvaraRadera
  2. Newbie har verkligen underbara plagg, jag har dock aldrig köpt något därifrån men hade jag haft småttingar hade det nog varit från de märket jag hade shoppat :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har handlat massor, och mer lär det väl bli! ;-)

      Radera
  3. Tack för tipset! Ska springa och kolla nästa gång jag är på stan!

    SvaraRadera
  4. Är så glad att dom börjat med större storlekar! Nomi fick häromdagen hem ett paket från KappAhl med en supersöt klänning och leggings från Newbie. Sagolika plagg :)

    Svar:
    Hon hälsar och tackar :)

    Hon somnar vid 19-20 på kvällen, vaknar vid 4-tiden och äter lite sen somnar om och sover till 8-9. När hon var lite mindre var hon inne i en period och sov 10-12 timmar på raken/natt. Men sen återgick hon till att äta en gång/natt.

    Nu när hon flyttat in till Liams rum ska vi försöka vänja av henne vid nattmålet också. Vore ju smidigt, och då blir ju inte Liam väckt heller. Kommer ihåg att Liam slutade helt med flaska när han var 8-9 månader och det funkade jättebra. Så får hoppas det är lika smidigt med henne :)

    Vad jobbigt det låter, och jag som klagar på Nomi ibland... Äter hon också eller är hon bara pigg och inte vill somna om? Hoppas hon sover bättre snart, för allas skull.

    Kram

    SvaraRadera