torsdag 22 april 2010

Bloggutmaning

Bloggvärldens finaste, Camilla, utmanade mig på en bloggutmaning!

Blogg jag läser först: Malliga mamman - hon skriver så roligt!

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Blondin-Bella, jag tror att hon är överskattad.

Kändisblogg jag följer: Räknas Alex Shulman?

Mest kända bloggare jag sett IRL: En gång såg jag Egoina - fast på håll såklart.

Första bloggen jag började följa: Stina-Lee

Bloggare jag beundrar och varför: Jag beundrar bloggare som lägger upp flera inlägg per dag men alltid har något intressant att skriva om. Jag beundrar också bloggare som verkligen kan skrivandets konst - det finns alldeles för många vardagsbloggar som bara skriver bloggar som om det vore en dagbok - totalt ointressant!

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Jag älskar att skriva och det är min största drivkraft! Jag hoppas också få påverka andra människor genom min blogg. När det händer viktiga saker i ens liv, som en olycka eller en volontärresa i mitt fall, är bloggen ovärderlig. Det är häftigt att nå ut till så många och alltid härligt att att få kommentarer från er läsare, det inspirerar verkligen! Det är verkligen en stor fördel - att man kommer i kontakt med så många härliga människor!

Då hatar jag att blogga: Då jag absolut inte har någon inspiration men känner att jag måste blogga ändå. Eller dagar då jag egentligen inte har tid, men får hoppa över något annat (viktigare?) för att hinna med att blogga. Det känns verkligen tråkigt.

Då älskar jag att blogga: När jag har riktigt mycket inspiration och kan sitta i timmar (?) och skriva. Jag älskar att blogga när jag åstadkommit ett riktigt bra inlägg, såväl ett roligt och utseendemässigt bra som ett viktigt inlägg som väcker tankar hos er läsare. Riktigt roligt är det såklart att få respons på det man skriver från er!

Personer som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet:


* Frida- Fantastiska mamman
* Malliga mamman
* Jenny
* lindstromfunderingar
* Anna
* Marieta - min fina vän som tyvärr inte har en egen blogg men som alltid läser och kommenterar min blogg
* Johanna - Min fina kusin som har en privat blogg, men som ofta glädjer mig med kommentarer!

Nu utmanar jag er som länkats ovan (och som vill), samt ni andra som läser också förstås! Skriv gärna en kommentar om ni antar utmaningen så jag kan läsa era svar!

3 kommentarer:

 1. Jag har antagit utmaningen! :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag antog utmaningen!!

  SvaraRadera
 3. Vad kul! Jag ska kika in hos er! :-) Kram

  SvaraRadera