måndag 5 oktober 2009

Älskade syster

Min minsta lillasyster, du är tio år yngre än mig. Därför har vi en speciell relation du och jag.

Jag minns när jag tog hand om dig när du var en liten bebis och jag minns när jag hämtade dig från dagis. Jag minns hur busig du var när du var liten och jag minns också att du var familjens lilla solstråle. När du träffade min nuvarande man för första gången så var du bara fem år. Du ställde dig lite bakom mig medan D tog av sig skorna och jackan. Sedan pratade ni lite. Då vände du dig överlycklig mot mig och sa "Du, Vanilla, det där som jag var förut. Det är jag inte längre!" Du syftade såklart på att du inte var blyg längre.

Nej, blyg det har väl aldrig varit din grej! Du är nog den, av alla oss syskon, som är coolast. Du är inte så gammal men du vågar så mycket. Du provar dig fram och är aldrig rädd för att göra något som du aldrig har gjort förut. Du är otroligt imponerande.

Min lilla älskling, du är en underbar tjej! När jag tänker på dig så ser jag dig alltid framför mig med ett stort leende på läpparna. Du är alltid så glad när vi ses och du vill aldrig att vi ska åka hem. Du är alltid positiv och det uppskattar jag otroligt mycket med dig. Du är så go´och omtänksam och du är så vacker med ditt änglahår och dina blåa ögon.

Min älskade lilla lillasyster, du har alltid varit min lilla solstråle och det kommer du alltid att vara. Kom ihåg att jag alltid finns här för dig, när du än behöver mig!

11 kommentarer:

 1. Åh, vad fint du skriver Vanilla! Mysigt att ha en syster som är så pass mycket yngre än dig! :-) Kram

  SvaraRadera
 2. Vad fint du skriver! :-) Din syster blir säkert jätteglad! :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin syster du är! Blir alldeles rörd av det du skriver.

  SvaraRadera
 4. Jättefint skrivet! Va glad jag blir när jag läser det! Det kom lite tårar också :)

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt inlägg! Jättefint skrivet! :-)

  SvaraRadera
 6. SV:tack & detsamma:)

  Åh, mina minsta syskon är 13 resp 15 år yngre än mig:)

  SvaraRadera
 7. Tack :) Det är så mkt som släpper och det är en skön känsla! Dock blir den inte långvarig eftersom jag har en ny tenta nästa vecka :P Haha, jag har också skrivit ett inlägg till min kära syster, dom får inte glömmas bort :) Trevlig vecka! kram

  SvaraRadera
 8. Svar: Ja det är jag som har gjort illustrationen. Håller på med sånt lite för skojs skull. Alltid kul å hålla på med nått :) Snygg blogg du har. Illustrerar du också?

  SvaraRadera
 9. Vad trevligt att du tittade in i min blogg och tack för dina fina ord. Din blogg är verkligen snygg och du verkar vara en härlig syster.

  SvaraRadera