tisdag 27 oktober 2009

Träning

Jaha, det höll ganska länge den här hösten. 2-3 gånger i veckan sedan i slutet på augusti. Det var kul så länge det varade. Men det är väl attans att det förr eller senare dyker upp en förkylning som sätter käppar i hjulet. Dessutom är det svårt att ta sig iväg och träna när plugg och jobb hopar sig. Att det är mörkt, kallt och ruggigt ute gör det inte heller lättare att ta sig iväg på träning på kvällen.

Håller ni fortfarande igång med träningen?

9 kommentarer:

 1. Nej, det har ju tyvärr blivit ganska dåligt med träningen senaste tiden. Men jag kom iofs aldrig riktigt igång heller!

  Vore så skönt om man kunde hålla igång åtminstone till jul! :-)

  SvaraRadera
 2. Haha, jag kom aldrig i gång med träningen den här hösten (heller)... :-D

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Nja, jag tränade ungefär en gång i veckan ett tag. Men jag håller med dig, när det blir mörkt och kallt ute så är det svårare att komma iväg. Det är så mysigt inne ju! :-)

  SvaraRadera
 4. Jag har faktiskt varit duktig och hållit i gång med träningen den här hösten, konstigt nog är jag bättre på att träna på hösten än på våren..

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket! :o)
  Kan inte annat än att hålla med om det där med träningen. Tänk att det alltid ska vara så!? Är ju så mycket lättare på våren/sommaren när det är ljust och fint ute! :o)

  SvaraRadera
 6. Kan inte påstå att jag varit fööör aktiv på gymmet senaste veckan, men annars har jag hållt fyra ggr/vecka sen mars ungefär... Det är verkligen svårt när man pluggar så mkt!!

  SvaraRadera
 7. Svar: Åh tack så mycket, vad glad jag blir! =)

  Jag håller med om träningen förresten.. Det funkar ett tag, tills man blir förkyld/sjuk och inte kan åka pga det. Då är det kört sen.

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Burr burr...ja nu börjar det ta emot det där med träningen, det är som om kroppen förbereder sig på ide...Längesen jag kommenterade bästa bloggen-sorry, men jag vet inte vad som har hänt med den här cyberberoende malliga mamman...Tillfrisknat kanske ;) Velar fram och tillbaka om jag själv ska fortsätta skriva...man känner trots allt av en liten press att fullfölja det man påbörjat, folk undrar vad jag håller på med-från frenetiskt skrivande till zero, zipp, nada. Men något som är positivt är att man ser framemot kul läsning när man inte är inne här varje dag och väntar på ngt nytt inlägg :) Svammel. Puss och kram

  SvaraRadera