onsdag 14 oktober 2009

Mycket att göra...

"Nu kan ni säga hejdå till era nära och kära, hälsa dem att ni ses till jul!"

Så sa föreläsaren på första föreläsningen i Pedagogik C-kursen. Nu börjar jag tro att han hade rätt. Det är galet mycket plugg just nu. Så mycket att jag knappt hinner blogga. Men jag lovar att ni kommer att höra ifrån mig en hel del innan jul, trots hans uttalande.

Imorgon har jag tenta i engelska och om jag klarar den så går min studietakt från 225% till 125% sedan. Det ska bli otroligt skönt. Istället blir det fullt fokus på C-uppsatsen. Min skrivpartner och jag har bestämt att vi ska sikta på att bli klara till 1 december, då kan vi gå upp för ventilering innan jul vilket i sin tur gör att vi kan börja jobba direkt efter jul när terminerna startar. Men det innebär också att vi ska skriva vår C-uppsats på 2 månader istället för på dryga 3 månader.

Bäst att jag sätter fart med plugget nu. Hoppas ni får en bra onsdag allihop!

10 kommentarer:

 1. oj, det låter tufft Vanilla! Lycka till med allt! Och ha en bra onsdag du också! Kram

  SvaraRadera
 2. Du/ni kommer fixa det, ingen tvekan om det! Och om inte, så finns det ju annat att göra på våren än att jobba! :-)

  Onsdagen kommer bli en superbra dag! Solen skiner och himlen är blå, om det inte var minusgrader kunde man ju nästan tro att det är sommar!

  SvaraRadera
 3. Mia: Tack! :-)
  One: Tack för din uppmuntran! Ja, solen skiner hos mig också - härligt! :-)

  SvaraRadera
 4. Lycka till med pluggandet! Tror det kommer gå toppenbra för er. Vad ska uppsatsen handla om?

  Satt med C-uppsatsen (8 år sen) i mellandagarna och gjorde det sista. Skrev tom lite på självaste nyårsafton, hihi. Men vi blev klara i tid inför den stora bedömningen i januari. Det var ett slit och så otroligt skönt när det var över.

  SvaraRadera
 5. Lycka till med tentan imorgon Vanilla! Och förstås lycka till med den stora C-uppsatsen!! Det låter tufft att korta ner tiden så pass mycket, men jag hoppas att det känns roligt och givande under tiden så att ni inte sliter för mycket på er! Kramar

  SvaraRadera
 6. Jenny: Tack så mycket! Vi ska skriva utifrån ett Interkulturellt perspektiv, vi ska titta på i vilken mån interkulturellt perspektiv genomsyrar lärares undervisning.

  Ja, det är just det vi vill slippa, att sitta och skriva på jul och nyår, det är därför vi ska försöka bli klara innan jul, vi får se hur det går! :-) Kram

  SvaraRadera
 7. Lovisa: Tack så mycket! Ja, det kommer nog att bli roligt också! Kram

  SvaraRadera
 8. Oj det låter väldigt tufft

  SvaraRadera
 9. Oh va mycket att göra!

  SvaraRadera
 10. Hoppas det går bra för DIG!!! Håller tummarna ;)

  SvaraRadera