fredag 2 oktober 2009

Vad gör dig glad?

En sak som gör mig otroligt glad är att dansa. Som ni vet tränar jag på Friskis och ett av passen som jag går på är just ett danspass. Jag kan vara hur trött som helst. Jag kan ha hur mycket som helst i huvudet och ha stressat som en galning under dagen. Men när jag kommer till danspasset då släpper jag loss. Och slappnar av och bara rör mig så som ledarna visar att jag ska röra mig. Musiken pumpar ut genom högtalarna och jag dansar. Och jag ler. Jag ler med hela ansiktet i en timme i sträck. Dansen ger mig så mycket energi. Och dansen gör mig så glad.

Vad gör dig glad?

11 kommentarer:

 1. Dans gör mig också glad. Dansade streetdance i 10 år, började när jag var ca 20 är. Helt fantastiskt vad underbart det var att dansa.

  Hästar gör mig också glad. När jag höll på som mest, var jag i stallet och jobbade och red, rena balsamet för själen.

  Saknar båda delarna enorm mycket nu.

  SvaraRadera
 2. Jag började med något för en månad sedan som jag aldrig trodde skulle bli av någonsin: jag har börjat rida! Och det är sååååå himla kul! (Min kille vet inget än - men vårt första barn blir nog döpt efter min häst - Berne haha)

  SvaraRadera
 3. Att dansa och sjunga gör mig glad, fast då måste man ju vara på humör. Något som håller mig lugn och ger mig harmoni i själen är att gå långa promenader själv. Lyssna på musik och bearbeta dina egna tankar. Jag brukar se till att promenera minst en gång om dagen. :)

  SvaraRadera
 4. Att få post på det gamla hederliga sättet, som handskriva brev och vykort.

  SvaraRadera
 5. En lång sovmorgon gör mig glad :-)

  SvaraRadera
 6. Jenny: Åh, vad roligt det låter med streetdance! :-)

  Emma: Vad kul att du har börjat rida! Haha, han blir nog otroligt glad när han får höra namnet! ;-)

  Nina Rabe: Ja, promenader är väldigt skönt! :-)

  Annelie: Jag håller med. Det är väldigt mysigt. skriver du själv riktiga brev och vykort?

  Johanna: Ja, det kan jag förstå. Blir du lika glad när det knackar på dörren och du blir väckt mitt i din sovmorgon? ;-)

  SvaraRadera
 7. Mina barn gör mig glad!

  Även en kopp kaffe, en promenad eller ett ostört samtal med en vän gör mig glad! :-)

  SvaraRadera
 8. Jag har starkt funderat på att börja dansa jag med, det känns inte som träning när man dansar tycker jag. Annars är ju träning rätt tråkigt.

  Så det här inlägget inspirerade mig till att börja! :)

  Vad som gör mig glad? De små grejerna som piffar till vardagen. Att koka kaffe och känna doften, att ha tillgång till bra tv-kanaler, att sitta och läsa morgontidningen, att läsa bloggar, att prata med en vän osv osv osv. Igår blev jag jätteglad när sambon överraskade mig med att ha köpt hem färska räkor på spett som han tillagade.

  Det är de små sakerna som gör glädjen i mitt liv:)

  SvaraRadera
 9. håller med till fullo, att ansa är underbart och endorfinerna sprutar!!!

  SvaraRadera
 10. Johanna: Vad roligt att jag kunde inspirera dig! :-) Jag håller med dig om att det finns många småsaker i tillvaron som man blir gald för! Tur är väl det! :-) Kram

  blondiie: Ja, det är verkligen kul att dansa! :-)

  SvaraRadera