torsdag 29 oktober 2009

Vanilla kan inte säga "nej"

Jag har letat efter ett bra puder eller en bra foundation ett tag nu. Min kompis sa att de hade ett riktigt bra puder på Face Stockholm. Så jag gick in där för att kolla vad de hade. Säljaren där inne talade sig varm för ett mineralsmink. Hon frågade om hon fick prova det på mig. "Javisst" svarade jag dumt nog och hoppade upp på en stol. Säljaren sminkade mig och frågade sedan vad jag tyckte. "Jo, det ser jättefint ut" svarade jag och frågade vad pudret kostade. "585 kr" svarade hon som om det var en liter mjölk jag skulle köpa. Jag försöker se oberörd ut. Jag satt där på stolen och säljaren tittade på mig med ett stort leende på läpparna och väntade på mitt svar.

"Jag tar den".

Va? Vänta nu? Vad hände? Köpte jag ett puder för nästan 600 spänn!? Självklart köpte jag en puderborste för nära 400 kronor också. Jag knycklade ihop kvittot längst ner i väskan, tackade och gick ut med min lilla påse.

8 kommentarer:

 1. Haha, det var inte så mycket för en tusen-lapp! ;)

  SvaraRadera
 2. Nej, det var ju inte det... :-)

  SvaraRadera
 3. Det skulle kunna hända mig!

  SvaraRadera
 4. Jag är också sådär, jag kan inte heller säga nej! :-)

  SvaraRadera
 5. haha jäklar det var dyrt.aldrig!

  SvaraRadera
 6. Det är verkligen lätt hänt!

  Svar: Vad roligt att du gillar den nya designen! Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. HAHA, jadu, det där hade nog varit mig för tre år sen. Men nu spelar jag på fattigstudentmedledsnaögon och det funkar alltid :-)

  SvaraRadera
 8. Haha precis sådär blev det för mig på makeupstore och jag är inte direkt någon som sminkar mig ofta.

  SvaraRadera