måndag 22 mars 2010

Glädjande besked

När jag tog min lärarexamen i januari i år så visste jag att det skulle bli svårt att få jobb. Men lyckligtvis fick jag ett vikariat på en förskola, trots att jag talat om för dem att jag skulle resa till Ecuador i april. De sa att de hade fått ett bra intryck av mig och att de ville inleda våren med mig ändå.

Nu är det tre veckor kvar tills jag åker och jag har helt ställt in mig på att sluta på förskolan 9 april. Jag har börjat skriva ansökningar och kontrollfreak som jag är har jag funderat och funderat på hur allt ska bli när jag kommer tillbaka. Kommer jag att få jobb? Var kommer jag att hamna? Blir det förskola igen eller kanske rent av skolan? Kommer jag inte att få något lärarjobb alls, blir det butik igen? Eller blir jag kanske arbetslös?

Men så idag kallade rektorn in mig på hennes kontor. Hon sa att både hon och mina kollegor trivs väldigt bra med mig och att jag kommit in i jobbet väldigt fort. Sedan frågade hon: "Vad skulle du säga om jag säger att jag vill förlänga din anställning här på vår förskola?"

Jag kunde inte tro mina öron. Jag som var så säker på att det inte fanns någon chans för mig att få jobb där i höst! Det känns otroligt skönt! Nu kan jag slappna av, för jag vet att jag har ett arbete att komma tillbaka till efter resan!


9 kommentarer:

 1. Härligt! Grattis!

  Skönt att slippa behöva tänka på den biten när ni är i Ecuador :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Men vad roligt! Grattis! :-)

  SvaraRadera
 3. Åh va skönt verkligen! Otroligt! Grattis!

  SvaraRadera
 4. Såå skönt för dig Vanilla! Grattis, grattis! Och vilket bra jobb du har gjort också, på så här kort tid på ett helt nytt ställe..! Du är grym! Kramar

  SvaraRadera
 5. Så glad att höra detta, men förstår att du är ändå gladare!!
  Grattis!

  SvaraRadera
 6. Men OJ så härligt!!
  STORT grattis!

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Men vad fantastiskt, då kan du verkligen NJUTA av dina månader i Ecuador...
  Kramisar<3

  SvaraRadera
 8. Grattis! Skönt att ha den biten klar. Kul också att du lyckades göra så gott intryck på så kort tid.

  SvaraRadera