lördag 8 maj 2010

Färdigutbildad

Jaha, då har jag inte bara en lärarexamen utan även en avklarad intensivkurs i spanska. Idag var det den sista lektionen och jag måste säga att det känns lite tomt. Vi har bott här i Quito i dryga tre veckor nu och vi har liksom kommit in i en vardag här också. Det har varit ganska skönt att plugga spanska tre timmar på förmiddagarna, sedan göra lite läxor och ha lugna, sköna eftermiddagar. Men nu är det slut på det, såväl på spanska-lektioner som på de lugna eftermiddagarna. Men den här helgen åker vi till den lilla byn Rio Verde där vi ska bo i två månader och där ska jag äntligen få börja volontärarbeta. Det känns lite spänt såklart, jag vet inte alls vad jag ska vänta mig och jag är lite nervös för att jag inte kan tillräckligt bra spanska. Men på måndag ska jag äntligen få göra det jag har drömt om sedan jag var 12-13 år.

Jag hoppas att jag kommer åt Internet snart igen, för jag kommer säkert att ha massor att berätta om efter min första vecka ute i projektet.
Vi hörs!

5 kommentarer:

 1. Lycka till! Du kommer göra bra jobb där, jag är övertyggad!

  SvaraRadera
 2. Lycka till, det kommer gå toppenbra. Ska bli kul att höra hur det går för dig.

  Många krmara!

  SvaraRadera
 3. Lycka till nu. Tänker på er! Kram

  SvaraRadera
 4. Gud vad spännande vännen...jag håller tummen för att spanskan flyter på & att livet som volentär är lika fantastiskt som du tänkt dig!!
  Kramisar<3

  SvaraRadera