torsdag 24 juni 2010

Avslut...

Är det något jag verkligen inte tycker om så är det avslut. Jag tycker inte om att ta farväl och jag lider av mycket allvarlig ”seperationsångest”. Nu blir det allt på samma gång. Jag har bott här i Rio Verde i nästan två månader, jag har träffat många nya människor, jag har arbetat här, jag har vant mig vid språket, tempot, kulturen och livet här i denna ecuadorianska by och nu ska jag lämna allt. Det känns väldigt konstigt, speciellt med tanke på att jag förmodligen aldrig kommer att återvända hit.

Nu är det förberedelser för allra sista dagen här som gäller. Jag har köpt 100 skrivböcker, blyertspennor, sudd, saxar och övrigt material som vi ska skänka till skolan. Vi har också köpt kläder till de fattiga barnen, samt förberett med godis och presenter till sista dagen. Till förskolan håller jag på med ett stort collage. Dessutom är det väl snart dags att fylla våra stora resväskor igen och på fredag morgon slår vi igen dörren till det mögliga rummet för sista gången och beger oss mot huvudstaden Quito igen.

Det känns sorgligt att lämna allt, men jag längtar hem helt otroligt mycket! Jag saknar min familj, mina fina vänner och jag saknar allt som är HEMMA och SVERIGE!

3 kommentarer:

 1. Usch nej, farväl är inte roligt. Speciellt inte om man är säker på att man inte kommer att återvända. Hoppas det blir en fin sista dag att förvara i minnet:-)

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket, jag får skriva om sista dagen i Rio Verde senare! :-)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Du vet ju inte helt säkert att du aldrig kommer tillbaka. Livet är fullt av överaskningar. :)

  SvaraRadera