fredag 7 september 2012

Hon kryper!

Det är så fantastiskt att få följa Lilla hjärtats utveckling, och det händer verkligen massor just nu! Hon har blivit så stor på bara ett par veckor och lärt sig många nya saker. Det häftigaste är ändå att hon har lärt sig att krypa! Efter en veckas träning ungefär kröp hon över hela vardagsrumsmattan igår! Det är ju en naturlig del i barnens utveckling, men vad fånigt stolt man blir som förälder ändå! Min lilla gullunge!


3 kommentarer:

  1. Vad roligt att hon kryper! Tänk va stor hon blivit, och snart får ni jaga henne runt där hemma:)

    Svar: Liam har alla färger i sin garderob och flera rosa tröjor. Likaså Nomi som jag gärna klär i grönt och blått. Sambon har varit lite skeptisk men har faktiskt kommit på andra tankar nu. Till exempel igår fick barnen två spargrisar, en rosa och en grön. Sambon var först med att fråga Liam vilken färg han ville ha, och det blev den rosa:) Gjorde mig så glad! För trots allt är dom ju barn och jag vill ge dom alla möjligheter och val i livet dom kan få. Och så har sambon äntligen börjat tänka också, hoppas bara fler förälrar gör det :)

    SvaraRadera
  2. Klart man blir stolt som en tupp över varje framsteg & utveckling. Om ett par månader kanske hon upptäcker världen på två ben, spännande!

    Kram Ellinor

    SvaraRadera