torsdag 27 september 2012

När mammalivet är som bäst

Många gånger är mammalivet tufft, utmanande, tålamodskrävande och tröttande. Men det är också helt fantastiskt mysigt och underbart att få umgås med sin älskade skatt hela dagarna!

Igår var en sådan där riktigt bra dag. Lilla hjärtat sov gott på förmiddagen och var sedan på strålande humör. Vi tog en promenad upp på stan där vi lunchade med de andra från föräldragruppen. Supermysigt (och lite rörigt, men det hör ju till)! Sedan gick vi en vända på stan och jag hann med lite att köpa strumpbyxor, fixa ett återköp och hämta upp en klänning. Det kändes så lyxigt!

När vi kom hem hade Lilla hjärtat sovit knappa 30 minuter i vagnen och hon var glad att få vara hemma igen. Hon lekte och grejade och jag passade på att rensa min garderob! Wow, jag som aldrig brukar få något gjort när hon är vaken!

Fler sådana här dagar, tack!


4 kommentarer:

 1. Längtar efter vårt lilla hjärta och kunna ge någon all den kärlek och uppmärksamhet som jag själv aldrig fick.

  SvaraRadera
 2. Underbart att det finns sådana härliga dagar att titta tillbaka på när det känns jobbigt! Håller tummarna för fler bra dagar framöver :) Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Sådana dagar är underbara! :D Min lilla flicka sov 3 timmar på eftermiddagen, vilket inte är så vanligt. Man får gjort en himla massa då och verkligen tid till att ladda batterierna.

  SvaraRadera
 4. Nu kan jag ju inte låta bli att undra varför jag inte hittat hit tidigare? Det var ju dumt. :)

  SvaraRadera