tisdag 23 februari 2010

Hur ska det gå?

Idag fick jag ett långt mail ifrån en kille som just nu befinner sig i Ecuador. Han berättade lite om hur han upplevde landet och skrev bl.a.:

"De har ett annat tempo här som ibland kan vara lite frustrerande. Det lovas saker till höger och vänster och man kan i stort sett säga att allt som bestäms är preliminärt."


Men hur ska det gå för mig? Jag som är största kontrollfreaket någonsin och som dessutom hatar att vänta. Jag vill att allt ska hända NU och jag vill att allt ska bli som jag har tänkt mig. Jag tror dock att den här resan kommer att bli otroligt nyttig för mig - på många sätt. Jag hoppas och tror att jag kommer att hitta in i deras tempo och bli mer avslappnad. Vem vet, när vi kommer hem och D tycker att det är dags att städa kanske jag svarar "mañana, mañana!"

6 kommentarer:

 1. Jag är likadan kontrollfreak ut i fingerspetsarna....skulle inte klara av att bo där.
  Min pappa jobbar där för tillfället i Surinam som pilot & instruktör. Han håller på bli galen ibland av allt manana, manana hihi..
  Hahaha ja vem vet, du kanske lägger om kursen helt;)
  Kramar<3

  SvaraRadera
 2. Precis som du är jag kontrollmänniska. Det skulle vara en enorm utmaning att åka dit för mig:o) Men jäkligt nyttigt som sagt.

  SvaraRadera
 3. Det kan nog vara nyttigt att lära sig bli av med kontrollbehovet - skulle även jag träna på! :)

  SvaraRadera
 4. hihi jaa det kan vara bra att lära sig släppa på saker, vissa saker. blir säkert en otroligt nyttig resa :) är lite avis.

  kramar

  SvaraRadera
 5. När jag och mamma var i Spanien (som har lite liknande filosofi) skulle vi åka buss till stranden. Vi ställde oss vid busshållplatsen och väntade (eller ja, busshållplatsen var helt enkelt "utanför mataffären") och där stod vi som två fån i en halvtimme. Till slut kom en av byinvånarna och berättade att bussen inte kört förbi här idag, den hade tagit en annan väg, som busschauffören gillade bättre, haha!

  SvaraRadera
 6. Vad spännande med Ecuador! Tror nog att du kommer in i tempot efterhand. Kommer själv ihåg hur frustrerade vi var i Brasilien och Thailand, det saker kan ta sin lilla tid :-)

  SvaraRadera