lördag 13 februari 2010

Inspiration

Idag har vi haft ett långt möte med vår tyska vän från organisationen som vi ska åka till Ecuador med. Vi hade stora svårigheter att förstå henne ibland, och hon kom en timme för sent till mötet, men i övrigt var det ett mycket bra möte. Vi fick massor med information om Ecuador och hur allt kommer att fungera där.

Just nu känner jag mig otroligt inspirerad! Det känns så häftigt att jag om bara två månader ska vara där nere, och jag känner mig väldigt peppad att få komma iväg och göra en insats. Det verkar också som att det finns stora möjligheter till fortsatt engagemang efter hemkomsten vilket jag också känner mig otroligt peppad för. Jag är trött på att prata om orättvisor, nu vill jag göra något åt dem!

6 kommentarer:

 1. Vad härligt att du känner dig så peppad inför resan! :-)

  SvaraRadera
 2. Att vara delaktid utan att bara stå på sidan & tycka saker förstår jag inspirerar dig...
  Hihi ja du kulrurkrockar brukar leda till en del insikter ;)
  Kramar<3

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar möjlighet. Du kommer att göra en sak som många kanske tänker att de skulle vilja göra någon gång i sitt liv, du förverligar din. hoppas att resan blir allt du tänkt att den skulle bli och lite till.

  kram M

  SvaraRadera
 4. Hej! vad kul att du tittade in hos mig :) Kikar runt lite hos dig nu, vad spännande att du ska jobba som volontär! Det är något jag oxå skulle gjort om det inte var för att jag har mina egna barn att ta hand om :) Och ekologiskt, fairtrade, genus - I LIKE! :D Ha en bra fortsatt kväll :) Sophie

  SvaraRadera
 5. SVAR: Vad kul att du tyckte!
  300 kronor på Monki

  SvaraRadera
 6. stort grattis till din kommande resa, vilket äventyr för er.

  lycka till

  Therése

  SvaraRadera