onsdag 16 maj 2012

5 månader

Idag blir min älskade lilla dotter fem månader. Det är fantastiskt att vara hennes mamma och det är så roligt att följa hennes utveckling. Nu är Lilla hjärtats kolik helt över och hon är så mycket gladare!

Det bästa som finns är att busa med henne så hon kiknar av skratt. Hon utforskar världen med händer och munnen och för några veckor sedan rullade hon över från rygg till mage för första gången. Jag lyckades fånga även detta stora framsteg på film och på så sätt kunde min man också få se när hon lyckades ta sig runt för allra första gången. Det var fullständig lycka! För mig alltså. Lilla hjärtat såg relativt oberörd ut. Men efter det vill hon bara vända sig så fort hon hamnar på golvet, hon gillar dock inte att ligga på mage så hon blir snabbt irriterad och hon har inte kommit på hur hon ska vända sig tillbaka till rygg än. Men det kommer nog snart - allt går ju så fort nu!

Nu när allt är lite lugnare hemma, trivs jag så mycket bättre med att vara mammaledig. Det är lättare att hitta på saker om dagarna och det är inte lika mycket bärande som det var tidigare. Och jag blir så glad av att se henne glad och nöjd!

Jag älskar min lilla dotter av hela mitt hjärta och jag är så lycklig över att hon finns här hos oss!


Grattis på 5-månadersdagen Lilla hjärtat!

5 kommentarer:

 1. Grattis till lilla hjärtat!
  Vad skönt att koliken är borta så att ni bara kan njuta nu!
  Ludde älskar att ligga på mage så mycket att han tom sover på den på natten. Inte jätteglad över det men han helvägrar verkligen ryggläge.
  Kram :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :-) Ja, det är helt otroligt skönt att det är över nu! :-)

   Vad lustigt att det är så olika! Förstår att det är lite nervöst om han sover så på nätterna också.

   Kram

   Radera
 2. Grattis till lilla tjejen! och vad underbart att koliken är borta!!
  Ja, vi hoppas vi blir lika nöjda med den här som vi varit med vår cameleon!! den kostade 14800, så hoppas den är värd det ;)

  SvaraRadera
 3. Visst går det fort! Härligt att ni får lite lugnare tillvaro nu så att ni hinner njuta.

  SvaraRadera
 4. Grattis skruttan!!

  Skönt med koliken, livet blir lite lättare för er alla nu.
  Kramar

  SvaraRadera