torsdag 10 maj 2012

Stokke Tripp Trapp

Lilla hjärtat gillar inte alls babysittern längre. Att sitta där nere på golvet när vi andra är så högt upp är inte kul! Det var helt enkelt dags att investera i en matstol till henne. Vi jämförde lite olika stolar men vi kom fram till att ingen riktigt kunde slå Tripp Trapp-stolen. Vi valde en vit stol, med vit bygel och med vit- och beigerandig dyna. Det blev lite dyrare än vad vi hade trott men det får det helt klart vara värt! Den här stolen kommer Lilla hjärtat att kunna ha länge och jag är så sugen på att montera upp den och se om Lilla hjärtat trivs i den redan nu!


13 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar, finns det något bättre än att shoppa barnkläder!? ;)
  och vilken fin stol lilla hjärat har fått, en vit sådan står högt på önskelistan här med, vi köpte en Hokus Pokus till Ellen, som vi iof varit jäkligt nöjda med, men nu ska vi snart byta till en trip trap, tror dock det blir en i "trä-färg" har två sådan sen vi var små, kanske kan måla den vit :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag tror inte det! ;-)

   Ja, vi känner oss supernöjda! :-) Men att måla om en gammal stol låter smart! :-)
   Kram

   Radera
 2. Denna har vi också! Toppen bra stol! Vi har vit, svart bygel och en vit dyna med blåa djur på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att ni också gillar den! :-)

   Radera
 3. Dessa stolarna är toppen. Tror du kan sätta henne i den nu om du bara bullar upp med typ en filt runt om henne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den! Ja, vi har faktiskt provat nu och det går bra i korta stunder! :-)

   Radera
 4. Ja de är superfina!

  Jag tycker Ikeas plastvariant är suverän. Lätt att tvätta o allt. Så vi har bara kört på den sedan övergick vi till vuxenstol direkt.. :)

  Hoppas ni haft en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är många som gillar IKEAS stol och vi har provat den. Den är ju bra så här i början, men vi var ändå sugna på en Tripp Trapp! :-)

   Detsamma!
   Kram

   Radera
  2. Ikeas är väldigt bra att ha med sig om man reser bort med bil och så. Vi hade med oss den till finland osv. Nu kör vi bara med stokkestolen, älskar den.
   De kan ju sitta i den hur länge som helst - bara att ta bort bygeln.
   Ska man resa finns ju in the pocket baby som man kan fästa på de flesta stolar (hade vi till Thailand)

   Kram på er :)

   Radera
  3. Vi tänkte faktiskt köpa en IKEA-stol också för att kunna ha med precis som du säger. Men den slår ju inte Tripp Trapp! :-)

   Kram

   Radera
  4. Ikea-stolen är bra att ha stående om ni har en uteplats också. Så slipper ni flytta er Tripp trapp in och ut i sommar. Så gjorde vi. Inne har vi Svan-stolen, ungefär som Stokke. Fördelen med Svan tycker jag är att den inte är så bred i bygeln, vilket gör att den omsluter ett litet barn aningens bättre. Nackdelen är väl istället att sittplattan är ganska smal nu när vi plockat bort bygeln till Lilly. Det är bra stolar båda två. Alla tre rättare sagt :)

   Radera
 5. Ääälskar Stokke tripp trapp stolar!

  SvaraRadera