tisdag 22 maj 2012

Härlig dag

Idag var det dags för Mamma Boot Camp igen. För första gången fick vi träna i strålande sol, och i kombination med en bra tränare och alla peppade mammor var det verkligen träning när den är som bäst!

När jag kom hem var Lilla hjärtat inte alls på humör, kanske påverkas hon av att det är så varmt, men vi fick en bra eftermiddag ändå. Jag fick underhålla henne mest hela tiden, men när det sedan var dags att sova somnade hon till slut i vagnen ute på loftgången och jag fick chansen att sätta mig i skuggan med ett stort glas juice och en bok - vilken mammalyx!


7 kommentarer:

 1. Åh va kul att du är i gång & tränar,
  måste ha varit tufft i värmen.

  Jag har läst ditt inlägg om lillan kolik och ÅHH vad jag känner igen mig i hur det var med Colin.

  MÅNGA KRAMAR

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är jättekul att vara igång med träningen! Jag tar ju mycket promenader, men det känns som att jag verkligen behöver stärka upp kroppen efter graviditeten!

   Har du själv skrivit om hans kolik i din blogg? Jag skulle gärna gå in och läsa hos dig isf, men det känns lite svårt att hitta i ditt arkiv! :-)

   Kram

   Radera
 2. Åh, läsa en bok!! Längtar så...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var väldigt längesedan jag läste bok! Fick bläddra tillbaka massor för att försöka minnas vad boken handlade om, haha! Men det var verkligen mysigt! :-)

   Radera
 3. Vad kul att MBC verkar vara en sån energiinjektion! Hur många är ni som kör och hur många pass blir det sammanlagt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns jätteroligt! Kanske är det en kombination med att få komma iväg och göra något för sin egen skull också! :-) Jag vet inte exakt hur många vi är, 15-20 mammor kanske.

   Sammanlagt blir det åtta pass, slutar innan midsommar tror jag.

   Radera