tisdag 15 maj 2012

Peppad!

Sedan starten den 17 april har jag gått på Mamma Boot Camp-pass på tisdagar. Det har varit roliga pass och framför allt har det varit en lyx att komma hemifrån en dryg timme en gång i veckan och verkligen göra något för mig själv!

Igår kväll hade jag dock svårt att hitta peppet, jag kände mig inte alls sugen på att ta mig iväg och träna dagen därpå. Men idag kom jag i alla fall iväg på träningen och när jag väl kom dit så var det fantastiskt roligt! Vi körde mer kondition idag, och var på ett nytt ställe med både backe, en trappa och bänkar så det fanns möjligheter till olika träningsmoment. Vi körde i två grupper och turades om att göra olika moment. Även den enformiga uppgiften att gå upp för trappan kändes rolig när vi var tio mammor som sprang i trappan samtidigt!

Jag förstår inte varför det känns motigt att komma iväg när det är så roligt att träna! Och jag får så mycket energi av att träna ihop med de andra mammorna! När jag kom hem från träningen idag och bytte av min man så kände jag mig så peppad och glad!
2 kommentarer: