onsdag 9 maj 2012

Bloggutmaning

Jag har blivit utmanad av fina Johanna, så här kommer svaren på hennes frågor:

Vilket är ditt ultimata drömjobb?
Mitt drömjobb skulle vara att driva ett eget företag som på något sätt arbetar med välgörenhet (alltså i mycket större skala än Esperansa som jag driver vid sidan av nu).

Vad får dig att skratta?
Min underbara dotter!

Bästa film/serie?
Just nu följer jag bara How I met your mother - riktigt rolig serie!

Hur gammal var du när du flyttade hemifrån?
Jag var 19 år gammal.

Vad gör du helst när du har en stund för dig själv?
Åh, den tiden är värdefull och jag blir oftast stressad när väl Lilla hjärtat sover och försöker tänka ut hur jag ska prioritera tiden bäst! Det bästa är att få äta lunch i lugn och ro, eller ta en kaffe och läsa tidningen. Annars blir det tyvärr lite fixande i lägenheten som tvätt och disk, men bloggen ligger också högt upp i prioriteringarna!Vad skulle du göra om du helt plötsligt blev ekonomiskt oberoende?
Jag skulle vara hemma längre med Lilla hjärtat och kanske jobba ideellt istället. Jag skulle köpa ett stort fint hus och en större bil.


Jag skulle också vilja skänka en stor summa pengar till byn Rio Verde i Ecuador där jag har volontärarbetat. Jag skulle vilja bygga upp skolor och förskolor där, ge alla barn det material de behöver och alla lärare/förskollärare utbildning.

Hur många gånger har du varit kär?
Jag har bara varit kär en gång, i den mannen som jag fortfarande är kär i och gift med. Innan jag träffade honom trodde jag nog att jag var kär några gånger, men så här i efterhand vet jag att det inte var i närheten av vad jag kände när jag sedan träffade min älskade D.

Favoritlåt?
Det finns många bra låtar, men Coldplays "Fix you" är fortfarande en av mina absoluta favoritlåtar!

Världens godaste godis?
Mörk choklad.

Hur ska ni spendera er sommarsemester?
Min förhoppning är att vi ska ha en riktigt lugn och mysig sommar med vår lilla dotter. Vi har tänkt oss en vecka på västkusten, och i övrigt bara ta dagarna som de kommer! Kanske göra någon mer Sverige-semester, hälsa på vänner, bo hos mina föräldrar ute på landet i omgångar och bara NJUTA av sommaren!

Din bästa egenskap (enligt dig själv)?
Att välja den bästa egenskapen är svårt, men en bra egenskap hos mig är att jag är kärleksfull!
Jag utmanar alla er läsare! Svara på frågorna ovan i din blogg och skriv gärna en kommentar så jag kan gå in och kika!

1 kommentar: