lördag 13 oktober 2012

1-årskalas

Idag har vi varit på 1-årskalas. Lilla hjärtats allra första barnkalas! Det var fullt ös med barn i olika storlekar, och fikabordet var uppdukat med tårta, bullar, kakor och kokosbollar. Vår lilla tjej fick dock nöja sig med smörgåsrån och fruktpuré medan jag och D smaskade på tårta och försökte konversera med de andra föräldrarna trots den höga ljudnivån. Ett jättemysigt kalas var det i alla fall och vi ser fram emot december när det är dags för oss att bjuda in till 1-årskalas!10 kommentarer:

 1. vad gott allting ser ut :)

  SvaraRadera
 2. Men hej bara vad sugen jag blev på kärleksmums. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja visst är det gott? Funderar på om jag ska baka det till Lilla hjärtas 1-årskalas också! :-)

   Radera
 3. Vad mysigt med 1årskalas och vilket smarrigt buffébord med gottigheter.

  SvaraRadera
 4. Åh ja det är så svårt det där ! Alva hade ju en vinfleece-overall från PoP förra vintern som hon kunde ha raggsockor i och sen vända in fötterna på overallen. Sen hade hon ett par "uggs" från H&M ibland om vi skulle iväg på saker men för det mesta satt hon i åkpåsen i vagnen :) Kram !

  SvaraRadera
 5. Men gud, har det redan gått ett helt år?? Vad kul att hon kan gå nu också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det var inte vårt eget 1-årkalas, det var en kompis till henne som fyllde år! :-) Lilla hjärtat är född i december.

   Radera
  2. hahaa, jag såg det precis när jag skickat kommentaren :) Är lite smått förvirrad idag, men snart 1 år i alla fall! :)

   Radera
 6. Spännande att få planera ettårskalas.

  SvaraRadera