söndag 7 oktober 2012

Dagens fråga

Jag skulle verkligen behöva ett par nya höstskor. Helst höga stövlar. Men när jag är på stan springer jag snabbt in på skoaffärerna, provar ett par som jag inte gillar och går ut igen. Jag vet att ett par snygga skor gör stor skillnad för en outfit, men jag är så ointresserad. Visst kan jag ibland hitta skor som jag verkligen tycker är snygga, eller som jag känner mig snygg i, men för det mesta är skor verkligen ett nödvändigt ont för mig. Nu undrar jag förstås hur det är för dig, gillar du att köpa skor?Gillar du att köpa skor?

6 kommentarer:

 1. Jag samlade på sneakers innan. Men nu är jag för gammal. Och jag hatar högklackat vilket är ett enormt problem idag. Dessutom är jag sjukt snål när det kommer till mig själv, men samtidigt vägrar jag köpa plastskor. Så nej, jag gillar nog inte heller att köpa skor. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med, sedan jag fick barn gillar jag inte att lägga pengar på mig själv och då är det svårt att hitta riktigt bra stövlar...

   Radera
 2. Jag längtar efter att få köpa något med klackar! Det funkar ju aldrig nu när jag nästan alltid är med barnen och dessutom ofta bär barn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tänka mig det! Hoppas att du blir bjuden på någon stor fest snart, så du kan skaffa barnvakt och trippa runt i högklackat! :-)

   Radera
 3. Åhhh...jag älskar köpa skor speciellt stövlar;) så olika det kan vara;) kram

  SvaraRadera
 4. Håller med dig. Ett nödvändigt ont mer...

  SvaraRadera