onsdag 31 oktober 2012

Att få tala till punkt

I lördags träffade jag en av mina bästa vänner. Vi tog en liten shoppingtur och sedan fikade vi på EspressoHouse. Vi lämnade våra tjejer hemma den här gången, och tänk vad annorlunda allt är då! Jag älskar min dotter, och jag älskar att träffa hennes söta tjejer, men det är otroligt mysigt att ses bara vi två ibland och få chansen att tala till punkt. Helt plötsligt kommer man in på viktiga samtalsämnen, och långa diskussioner vilket man ALDRIG gör med barnen omkring sig. Med barnen tjoandes runt omkring blir det bara korta samtalsstunder i taget eftersom man ständigt blir avbruten. Det har sin charm, men oj vad mycket värt det var att få träffas en stund bara vi två!
6 kommentarer:

 1. Ja det är verkligen underbart med barn, men ibland så är det väldigt skönt att träffa en vuxen vän att ta en fika med och kunna prata om lite större saker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är fantastiskt skönt att få göra det ibland!

   Radera
 2. Så härligt med lite egentid att göra precis det du vill på :) Det behöver man nog extra mycket som mamma kan jag tänka mig!

  SvaraRadera
 3. Åh, att få tala till punkt. Det är verkligen en lyx. Att ständigt bli avbruten sätter sig på hjärnan. (Och nej, jag tror inte jag behöver tala om hur många gånger jag blivit avbruten när jag skrivit denna kommentar.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det lyxigt! :-)

   Radera