lördag 20 oktober 2012

Regnig lördag

Idag släpade Lilla hjärtat upp sin trötta mamma redan före klockan sex. Hon verkar inte bry sig om att det är helg och läge för sovmorgon. Tur att hennes underbara pappa hade tagit henne så mycket under natten så att mamman hade fått sova en ganska bra natt trots allt!

Det är speciellt att gå upp så tidigt med henne, och sitta i vardagsrummet och bygga klossar medan det fortfarande är kolsvart ute. Att sitta i köket och kladda med gröten innan ungdomarna ens har gått och lagt sig (kanske en liten överdrift där?). Men dagen blir åtminstone väldigt lång. Vi har hunnit med massor idag! Innan klockan åtta sövde jag M på loftgången, sedan tog jag och D en riktig långfrukost och hann prata massor (vilket småbarnsföräldrar uppskattar otroligt mycket)! Sedan hann vi med en storstädning, och söva M igen innan mina föräldrar och en av mina systrar kom hit. Vi åt lunch tillsammans och drack kaffe. Sedan följde min underbara syster med mig  och storhandlade. Ut i ösregnet och in på Ica Maxi med hälften av stans befolkning kändes det som. Vi släpade hem alla kassar och sedan blev det gröt igen för Lilla hjärtat och te till oss andra.

En tråkig och regnig lördag kan man ändå få en hel del gjort med andra ord! Hoppas att ni har haft en riktigt bra lördag! Kommentera gärna och berätta vad ni har gjort!4 kommentarer:

 1. Ja dagarna kan bli riktigt långa och ännu längre när vädret är så grått och trist ute. Här åkte vi iväg till busfabriken och lät barnen busa av sig. Sen har vi mest myst här hemma och gjort lite vardagliga ting.

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag ni haft!

  SvaraRadera
 3. Hihi ja... en del dagar startar alldeles för tidigt ;) Ser inte fram emot när vi ska vrida tillbaka klockan!! Haha!

  SvaraRadera
 4. Här började dagen med att pappan och barnen drog på pappis, sedan blev det kalas med släkten vilket barnen verkligen gillar. Som avslut fick jag handla frukostmat med en treåring på ryggen. Mysigt!

  SvaraRadera