torsdag 25 oktober 2012

Långfrukost

Under en vanlig morgon här hemma så kastar jag i mig frukosten, ofta med vänsterhanden medan jag försöker underhålla min trötta dotter. Sedan blir det mer intensiv underhållning, innan overallen ska krånglas på och jag i bästa fall får på mig en jacka och kanske hinner slänga upp håret i en tofs innan jag står utanför dörren och söver henne i vagnen. Oftast brukar jag pricka in just den tiden när min supernsygga granne glider ut, välsminkad och senaste-modet-klädd, med sin 2-åring. När Lilla hjärtat sover får jag äntligen tid att gå in och göra mig iordning och då kan dagen börja på riktigt.

Men så såg inte den här morgonen ut. Lilla hjärtat hade vaknat tidigare än vanligt så därför sövde jag henne först, och sedan satte jag mig vid köksbordet. Åt en lång och god frukost, läste mama-tidningen (vilket jag inte hunnit gjort på flera veckor) och efteråt tog jag en kopp kaffe och en kaka! Vilken lyxig och skön start på dagen!


2 kommentarer:

 1. Sånt är mammalyx, lät underbart skönt.
  Har en ny tävling i bloggen nu, var gärna med:
  --------------------
  http://lottizdays.blogg.se/2012/october/tavla-om-ett-komplett-kalas-hos-partytajm.html

  SvaraRadera
 2. Det är härligt med långfrukost! Ofta hinner jag inte äta frukost innan vi ska iväg till förskolan. Då går jag hem och äter den i lugn och ro efteråt. Det är riktigt skönt!

  SvaraRadera