tisdag 4 augusti 2009

Regnig semester

Igår kväll hatade jag camping. Vi kom till Apelvikens camping sent på kvällen när jag var grymt trött. Det regnade och var lerigt överallt. Vi satte upp det tunga, blöta, smutsiga och alldeles för stora förtältet. Alla var hungriga. Vi hittade inte på området och det var för sent att beställa hämtpizza. Det var ganska tungt med andra ord. Men vi kom i ordning och som vanligt känns allt mycket bättre när man har fått sova en natt.

Vi tog en promenad in till Varberg idag. Vi har ätit god mat, shoppat lite och mest spatserat runt. Vädret har inte varit det bästa, inte badväder direkt, men det har varit uppehåll och runt 20 grader så det är helt ok. Imorgon ska vi vidare igen.











7 kommentarer:

  1. Det ser fint ut! Kul att inte planera mycket i förväg och bara njuta av tiden tillsammans...

    SvaraRadera
  2. Förstår att det känns tungt om det regnar och så. Fina bilder även om det ser lite grått ut. Hoppas ni får bättre väder snart! Kram

    SvaraRadera
  3. Marieta: Ja, det är riktigt fint här vid Varberg, synd bara att det inte är fint väder, men så är det ju med Sverigesemstrar, man kan aldrig riktigt veta! :-)

    SvaraRadera
  4. idag ska nog solen skina på er tror jag! Ha det så gött! Kram

    SvaraRadera
  5. Malliga mamman: Ja, det gör den faktiskt! Tjohoooo! :-)

    SvaraRadera
  6. Vad kul att få höra lite vad ni gör där nere! Hoppas ni får det fantastiskt resten av veckan och att det inte regnar nåt mer på er!! Kramar <3

    SvaraRadera