fredag 16 mars 2012

3 månader

Jag kan inte fatta det. Idag var det tre månader sedan Lilla hjärtat föddes. Det är så overkligt att vi inte hade träffat henne för ynka tre månader sedan, hon är ju så stor del i vårt liv! Samtidigt är det sjukt vad fort det går, att hon redan är tre månader gammal! Hon har lärt sig så mycket, och hon har utvecklats så mycket på den här tiden! Hon är mer intresserad av omgivningen nu, hon gillar sitt babygym och hon jollrar och pratar massor med oss! Hon ler mycket och mitt hjärta smälter såklart när det glittrar i de där små ögonen och hon ler med hela ansiktet mot mig!

I söndags skrattade hon högt för första gången. Det var helt fantastiskt. Det mest underbara ljud en förälder kan tänka sig. Vi lyckades också fånga det här första skrattet på film, och jag blir så otroligt lycklig av att titta på det klippet! Vilken fantastisk dotter vi har, och vad mycket glädje hon ger oss!


Grattis på 3-månadersdagen Lilla hjärtat!

8 kommentarer:

 1. Grattis lilla tjejen på 3 - månaders dagen!!!

  SvaraRadera
 2. Nu började tårarna rinna här på jobbet! Grattis!

  SvaraRadera
 3. Tänk, 3 månader! Det är ju inte klokt. Och plötsligt undrar man vad man egentligen gjorde innan man fick barn :) Grattis till Lilla hjärtat som blivit så stor! Hoppas ni får en mysig helg!

  SvaraRadera
 4. Tack för era grattis-hälsningar! :-) Kramar

  SvaraRadera
 5. Grattis till tre månader, tiden går verkligen fort :) Själv blir vår lilla Vera fyra månader imorgon :)

  Och tack! :)

  SvaraRadera
 6. Varför kan du inte tala om vad ditt barn heter?

  SvaraRadera
  Svar
  1. eller heter hon lilla hjärtat???

   Radera
  2. Hej Anonym!
   Lite ironiskt att du vill veta vad mitt barn heter när du inte berättar ditt eget! :-)

   Jag skulle egentligen kunna berätta min dotters namn, men när jag började blogga valde jag själv att ta ett bloggnamn och inte lägga upp kort på mig själv eftersom jag inte vill bli igenkänd i staden där jag bor. Eftersom jag inte skriver mitt eget namn kändes det självklart att ge även min dotter ett smeknamn i bloggen. Jag kanske kan skriva ett inlägg om detta snart och förklara lite närmare.

   Kanske inte riktigt svar på din fråga, men du kan läsa relaterade inlägg här:

   http://byvanilla.blogspot.se/2009/09/varfor-bloggar-jag.html

   http://byvanilla.blogspot.se/2011/08/bebis-i-bloggen.html

   Radera