tisdag 13 mars 2012

Nytt till Lilla hjärtat

När jag var på stan i helgen passade jag på att springa in på H&M. Jag hade 20% på ett helt köp och köpte lite sommarkläder till Lilla hjärtat. Det är som vanligt vansinnigt svårt att handla unisexkläder på H&M, det är så sjukt uppdelat och alldeles för mycket ljusrosa på flickavdelningen för min smak! Det var i alla fall härligt att få köpa vår- och sommarkläder!

De här plaggen fick följa med mig hem i lördags:
7 kommentarer:

 1. Så fint! :) Ja visst blev bilderna bra.. Har nästan inga där han sover så det blev perfekt! Får ta med någon häftig outfit idag istället :)

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint! :)


  Om du är sugen på att vinna en massa smoothies till din lilla tjej får du jätte gärna titta in hos mig och vara med och tävla.

  http://hannadidrikson.blogg.se/category/tavling.html

  SvaraRadera
 3. Supersött som vanligt :)

  SvaraRadera
 4. Gud va klänningen var fin, undrar om man kan trycka ner Ellen i en liten storlek ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du kan väl alltid försöka? ;-)

   Radera
 5. Superfin shopping här också ser jag! :D

  SvaraRadera
 6. God eftermiddag söta blogg vän.
  Fina kläder du har köpt till din tös :) Byxdressen är jag med inne på att köpa,,så fint till en vit bodys under :) Är lita osäker i storleken..om ja ska köpa en som passar nu eller en större så hon kan ha den till sommaren..Återstår att se :) Klänningen stod jag med i dagarna men i den rosa..men ser att den blåa är mycket finare..så en sån blir nästa gång man kommer ner till stan...Ha en fin onsdag.kram

  SvaraRadera