söndag 25 mars 2012

Det blir inte alltid som man har tänkt sig...

Åh, vilken bra lördag vi hade igår! Lilla hjärtat var glad och verkade må bra i magen. På eftermiddagen ville hon visserligen inte sova, men eftersom det var en halvtimmes bilfärd till 30-årsfesten på kvällen tänkte hennes smarta föräldrar att hon skulle sova i bilen och sedan vara pigg och glad på festen!

Så blev det INTE. Hon gallskrek när vi satte oss i bilen och vi blev helt slut alla tre. Till slut somnade hon, men då var vi nästan framme. Då tänkte hennes smarta föräldrar att vi skulle åka en extra sväng i bilen så att hon kunde få sova och sedan vara pigg och glad på festen ! Så blev det INTE. Hon sov visserligen i bilen, men hon vaknade direkt när vi stannade bilen och blev helt chockad av alla nya människor som skulle fram och hälsa och gulla med henne. Det tog en kvart. Sedan gallskrek hon igen. Hon var helt otröstlig. Vi tröstade, vaggade, guppade och jag försökte amma, men ingenting hjälpte. Hon skrek så att hon blev alldeles svettig och knappt fick luft.

Till slut somnade hon i alla fall och min man satt med vår sovande älskling i sin famn resten av kvällen. När hon vaknade till blev hon förstås ledsen igen men då skyndade vi oss att åka hem.

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men det blev en ganska bra kväll till slut trots allt!

1 kommentar:

  1. Minns ett julbord som besöktes med vänner (massor av gäster) och en icke-sovande-kolik-bebis...det blir bättre så småningom!

    Kram Ellinor

    SvaraRadera