söndag 13 september 2009

Beslutsam person... eller?

Jag har alltid sett mig själv som en drivande person. Jag tvekar inte. Jag har ofta starka åsikter. Jag vet alltid vad jag vill. Jag vet precis vad jag vill jobba med, jag vet vem jag vill leva mitt liv med, jag vet hur jag vill bo o.s.v. De flesta stora beslut är självklara för mig.

På senare tid har jag dock blivit sämre på att ta de små, oviktiga besluten. Ska jag gå på den frivilliga föreläsningen eller inte? Ska jag gå ut och gå nu eller senare? Ska jag träffa en kompis idag eller fortsätta plugga? Vad ska vi äta för mat ikväll? Vad ska vi göra i helgen? Alla dessa små beslut gör mig galen! Varför fundera så mycket fram och tillbaka? Det är väl bara att bestämma sig. Eller?7 kommentarer:

 1. Åh nej, har du kommit i den veliga åldern? Jag var inte alls velig när jag var yngre utan FAST besluten om vad jag ville och vad jag skulle göra. Nuförtiden(sedan ca 4 år tillbaka) har jag svårt att bestämma mig över minsta lilla grej. Det kan vara mycket jobbigt! Så välkommen in i gänget;)

  SvaraRadera
 2. Johanna: Japp, det verkar inte bättre. Menar du att det är något som kommer med åldern? Jag trodde bara att det var en period, attans! ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag är likadan! Jag är jätte velig på småsaker! :-P

  SvaraRadera
 4. Jag upplever själv att det kom med åldern, annars har jag haft en velandesperiod i fyra år;)

  SvaraRadera
 5. Jag är också precis sådär. Om någon frågar mig om något viktigt så vet jag precis vad jag vill, men om frågan gäller om vi ska äta hamburgare eller pizza så blir jag alltid velig.. Haha..

  Det är svårt att bestämma sig ibland :)

  SvaraRadera
 6. Johanna: Det låter ju inte lovande om det kommer med åldern. Men att vara velig i över 4 år låter ju verkligen inte som något tillfälligt... attans! :-P

  SvaraRadera
 7. Sandra: Ja, det är det verkligen! :-)

  SvaraRadera