fredag 25 september 2009

Fredag

En kompis sa att hon tyckte det var skönt att komma igång och jobba igen efter semestern eftersom hon hade saknat fredagskvällarna så mycket. Jag är delvis beredd att hålla med. För visst är det väl en underbar känsla när jobb/pluggveckan är avklarad och man har hela den långa, sköna helgen framför sig?

Så vad kan passa bättre en fredagseftermiddag som denna, när solen skiner och löven skiftar i gult och rött än en riktigt pepplåt? Här kommer en av mina nuvarande favoritpepplåtar:

9 kommentarer:

 1. Har nu läst igenom hela din blogg, har verkligen fastnat för den. Du skriver så kloka saker! Har även skrattat på mig åt alla Youtube-klipp och alla söta saker sagt av barn.

  Du har nu fått en ny följeslagare:o)

  Trevlig helg och Idol-kväll;o)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Jenny: Har du läst igenom hela bloggen? Det var riktigt imponerande! :-)

  Tack för fina ord! Vad roligt att du tycker om min blogg och vill följa den! Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Mm, är en skön feel-good-låt! Jag har också en bra fredagskänsla idag. Lite motsägelsefullt kanske så tycker jag att jag uppskattar fredagarna mycket mer nu när jag pluggar än när jag jobbade. Förut var jag oftast helt slut när jag kom hem på fredagen så då började började oftast mitt helg-njutande först på lördag fm - när jag sovit ut efter veckan.. :)

  SvaraRadera
 4. Lovisa: Ja, det är sant. Jag har bloggat förut om att jag gillar lördagförmiddagar mer än fredagkvällar just för att man är utsövd och pigg på lördagen. Men det är precis som du säger, det beror helt på hur veckan har varit! Om man inte är så sliten på fredagen så kan man börja njuta redan då! :-) Kram

  SvaraRadera
 5. Hej tjejen! Allt bra med dig idag?

  SvaraRadera
 6. Ja fredag är underbara, just tiden direkt efter jobbets slut. :)

  Hoppas du får en fin helg!

  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Tack så hemskt mycket! Skall du göra något skoj i helgen?

  SvaraRadera
 8. Ja, det är skönt med fredagar...jag kommer ihåg hur det känns hihi

  SvaraRadera
 9. Sv: Åh va roligt att höra :-) Jag kikar gärna in hos dig! Allt bra med dig annars då?
  Kram

  SvaraRadera