tisdag 5 juni 2012

Dags för träning

Tisdag förmiddag. Det är min lyxigaste förmiddag. Min man är hemma och han brukar alltid ta Lilla hjärtat på morgonen så att jag får sova lite längre. Underbart! Sedan får jag äta frukost i lugn och ro, göra mig i ordning och sedan ammar jag Lilla hjärtat innan jag lämnar hemmet. Alldeles själv svischar jag iväg på min cykel. Jag behöver inte komma ihåg blöjorna, regnskyddet eller leksakerna utan jag kan bara dra iväg. Väl framme träffar jag de andra träningssugna mammorna och alla deras små bebisar. Och inom några minuter drar tränaren igång passet och vi är snart i full gång!

När passet är slut cyklar jag hemåt igen, tar en snabb dusch och sedan tar jag över Lilla hjärtat medan min man åker till jobbet. Full av energi av träningspasset och glad för egentiden är det helt underbart att ha min lilla dotter i famnen igen!


6 kommentarer:

 1. Låter härligt! Skönt att ha en rutin som inte bara tar energi, och också ger så mycket tillbaka - precis det man vill att träning ska vara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är otroligt skönt att komma iväg en gång i veckan - det är visserligen inte speciellt mycket med ett pass i veckan men som småbarnsmamma är jag glad att jag kommer iväg överhuvudtaget! :-)

   Radera
 2. Det där låter ju helt underbart! Hur gammal är din lilla? Jag har inte börjat träna ännu men känner att jag behöver. Valter är sex veckor imorgon. Snart dags att börja så smått. Min man är hemma på fredagar, kanske kunde jag komma iväg på ett pass då.
  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min dotter var fyra månader när jag började gå på Mamma Boot Camp-pass. Jag tyckte att det var ganska lagom med promenader fram tills dess. Låter perfekt att träna då när din man är hemma! Man behöver både den fysiska träningen och lyxen att få komma iväg själv ibland! :-)
   KRAM

   Radera
 3. Låter härligt! Promenad med 18 kilo på ryggen fick bli min träning idag (och så många timmar med 11 kilo på ryggen, men det är ju som det brukar).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter lite väl tungt tycker jag! Det skulle inte jag fixa!

   Radera