torsdag 7 juni 2012

Mammaträff

Idag har jag träffat två av mammorna från föräldragruppen och lunchat. Vi hade strålande fint väder och satt utomhus med våra bebisar. Visst låter det idylliskt? Tyvärr var det inte riktigt idylliskt som det låter... Vi hade tre missnöjda bebisar och det tog tid innan vi fick betala för lunchen, och innan alla tre mammor hade hämtat sin mat så hade en av bebisarna redan börjat skrika. Vi turades om att bära på våra små, leksaker tappades, gröt spilldes ut och maten hamnade i knät. Men däremellan hann vi prata lite och det var jättetrevligt!

Lilla hjärtat fixade dagen ganska bra, hon var nöjd i sin vagn när hon fick sitta upp och se sig omkring. Och när hon blev missnöjd efter en stund blev det bättre när hon fick vara i min famn, men hon har inte riktigt ro att amma när vi är ute bland folk. Det finns ju så mycket att titta på! Så på hemvägen blev hon lite ledsen, och när vi väl kom hem träffade vi granntanten som trots att hon ville väl skrämde livet ur henne. Oj, vad M skrek. Men när vi fick komma in, hon fick amma i lugn och ro och få torr blöja så blev allt bra igen!

Så är det ju. Mammalivet. Jobbigt ibland, men alldeles underbart för det mesta!


4 kommentarer:

 1. Den är från H&M :) Beställde den från deras hemsida för ett tag sedan. Perfekt såhär till sommaren då den inte är så jätte tjock.

  SvaraRadera
 2. Japp, som en bergochdalbana, liksom livet självt. Härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis som vi vill ha det (för det mesta)! :-)

   Radera