onsdag 13 juni 2012

Goodbye

Min älskade man har två stora intressen förutom familjen, jobbet och FOTBOLL. När han redan i december lyckades få biljetter till fotbolls-EM var lyckan total. Han fick biljetter till både England-matchen och Frankrike-matchen.

Men sedan föddes Lilla hjärtat. Hon förändrade hela vår värld. Och vi tänkte hela tiden att hon skulle vara så STOR när det var dags för D att åka, och visst har hon blivit stor men hon är ändå så liten! Så nu när fotbollsresan närmade sig var det inte alls med samma odelade glädje som D såg fram emot den. För EM-resan betydde också att han skulle behöva vara ifrån sin lilla dotter. I tio hela dagar. En evighet.

När Sverige dessutom förlorade i måndags var det kanske lite svårt att hitta peppet. Men idag samlades alla grabbarna på Arlanda för att ta sig ner mot Ukraina och heja fram vårt svenska lag.

Tio dagar ensam med Lilla hjärtat känns ganska långt för mig också. Framför allt för att hon fortfarande vaknar 5-10 gånger per natt och alltid slår upp sina blå 05-05.30. I vanliga fall tar D henne på morgonen, men nu blir det inte tal om att "sova i kapp" på morgnarna för min del längre. Annars tror jag att det ska gå bra, vi ska se till att träffa våra familjer mycket så att det inte blir alltför ensamt för mig. Även om Lilla hjärtat bubblar massor så kan man behöva lite vuxen-prat emellanåt också!
5 kommentarer:

 1. Ojjj 5-10 ggr har du testat att ge ersättning på kvällen så hon blir riktigt mätt. skönt om hon tar flaskan nu när det blir sommar och man kan ge vatten i den . Hoppas det går bra dessa dagarna mvh erika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag har inte testat ersättning. Jag tycker att amningen fungerar bra (även om det tar mycket tid) och hon ökar stadigt i vikt. Det är bara det att hon gillar att äta ofta och lite vilket är lite jobbigt på nätterna men i övrigt är det fine by me! :-)

   Tack för omtanken!
   KRAM

   Radera
  2. Om man ammar fritt, på barnets signaler, behöver man inte ge vatten i flaska. Barnet ammar så mycket det behöver för att hålla vätskebalansen. Det är först när man begränsar amningen man behöver få i barnet annan vätska.

   Radera
 2. Förstår att det känns tungt för er båda. Hoppas Sverige vinner båda matcherna så det är värt resan ;-)

  Säg till om du vill komma och sällskapa någon dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns lite långt, men det ska nog gå bra! :-)Hoppas verkligen att Sverige gör två bra matcher! :-)

   Ja, vore kul att ses!
   Kram

   Radera