fredag 8 juni 2012

Misslyckad träning

Medan studenterna tjoar, sjunger och firar inne i stan tog jag och min kompis T en powerwalk ute på landet. Vi hade våra småttingar i vagnarna och de slocknade ganska fort. Perfekt tänkte vi och stannade till för att göra några styrkeövningar. Det gick sådär, för Lilla hjärtat vaknade så fort vagnen stannade. Vi turades om att vagga på henne, men vi gav upp ganska snart och fortsatte att gå istället. Efter en stund kom vi fram till en bänk som var lite lägre - perfekt att göra step up på tyckte jag och satte igång. Men när min kompis skulle göra likadant halkade hon på bänken och skrek till. Båda bebisarna vaknade och vi skyndade bubblande av skratt vidare. Ingen bra övning.

Vi gjorde ett försök till att göra lite övningar, men då kunde hennes bebis inte sova mer utan började morra och grymta i vagnen. Så vi började gå hemåt. Plötsligt fick vi syn på två gigantiska svanar längre fram på vägen. Mellan sig hade de sina ungar. Shit. Jag har hört att svanar kan bli aggressiva, speciellt när de har ungar. Mycket riktigt började den ena svanen väsa mot oss när vi kom närmare. Vi backade igen. T:s bebis skrek allt högre. Vad skulle vi göra? Vi tog mod till oss och började gå förbi svanarna. De blåste upp sig, väste och flaxade med vingarna. Jag var helt säker på att de skulle anfalla oss - men vi klarade oss!

Puh, inte helt lyckad träning men vi fick komma ut och röra på oss i alla fall!


2 kommentarer:

  1. Hihi, åh så det kan gå. Bara att skratta åt det och ta nya dag en annan dag ;)

    Tabata-appen är så enkel att använda, iaf den jag har, så du lär dig nog snabbt!

    Kram kram!

    SvaraRadera
  2. Det är allt typiskt det är slår aldrig fel liksom men skönt att vi fick vara ute i alla fall! Hoppas helgen börjat fint!

    SvaraRadera