måndag 4 juni 2012

Klänning från Noa Noa

Jag har alltid gillat Noa Noas vuxenkläder även om det inte riktigt har varit min stil. Men sedan jag har fått barn har jag upptäckt att de också gör fantastiskt fina barnkläder! Det bloggas mycket om Newbie-kollektionen men jag tycker att Noa Noas kläder är minst lika fina! Vad tycker ni?

Har ni sett kampanjen som Oii barnkläder har just nu? Där får alla som köper en klänning från Noa Noa också en valfri accessoar på köpet.


4 kommentarer:

 1. Åh, noa noa kan ha underbara kläder!! Fast bara vissa säsonger. Ibland vill jag ha allt och ibland inget. Senast jag var där var enda tänkbara klänningen, som var helt underbar, naturligtvis slut i S storlek.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte tänkt på att kollektionerna är så olika. Åh, vilken otur med klänningen!

   Radera
 2. Noa noa gör fina kläder. Newbie gillar jag till de allra minsta men sen finns det många andra märken som är minst lika fina. Ja, jag är svag för barnkläder. Har svårt att motstå att handla de söta skapelserna :)
  Om du gillar Noa Noa kanske Pomp De Lux kan vara nåt för dig? De har bra rea nu dessutom. http://www.pompdelux.se/p/forside-webshop


  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Jag har känner till märket men jag har aldrig köpt något från Pomp De Lux förut, men nu ska jag absolut kika in igen! :-)
   Kram

   Radera