onsdag 27 juni 2012

Härliga semester!

Min man kom hem från Ukraina i fredags natt. Det blev en regnig helg men det passade oss ganska bra eftersom vi bara ville vara hemma och mysa! Storhandling och städning behövdes dock göras och det passar också ganska bra att göra när det regnar.

Den här veckan är min mans första semestervecka. Han är visserligen inte helt ledig, då han måste ha "jour" för jobbet hela tiden. Men hittills har vi haft toppendagar och bara tagit dagarna som de har kommit. Igår blev det en spontan-tur till en barnbutik där vi köpte tunnare täcke, ekologisk filt och lite annat till Lilla hjärtat. Sedan tog vi en sväng förbi Polarn O. Pyret (ja, jag vet, de sänker priserna ytterligare IDAG, typiskt mig att ha sådan otur!) och sedan hann vi faktiskt med en fika! Riktigt mysigt var det! I bilen hem bestämde vi att våra grannar skulle komma över på sushi och de tog med sig en kaka till efterrätt!

I vanliga fall vill jag gärna boka och planera. Men jag trivs också otroligt bra med att ha det så här avslappnat och o-uppstyrt!


8 kommentarer:

 1. Låter som en toppenstart på semestern. Längtar också till ledighet, två dagar kvar...
  Hittade du något fint hos Polarn o Pyret?

  Kram Ellinor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt att du också har semester snart! :-) Ja, jag köpte ett par byxor (rea), en tröja och strumpor. Jag får visa i ett inlägg snart! :-)

   KRAM

   Radera
 2. Den kakan såg inte dum ut! Här njuter vi också av att ha semester, trots vädert! =)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var riktigt god, speciellt i mitten! ;-) Härligt att ni också har semester! :-)

   Kram

   Radera
 3. Wow - får verkligen semestervibbar själv nu också! :)

  SvaraRadera
 4. Det är mysigt att ta dagen som den kommer. Borde man göra oftare.

  SvaraRadera