söndag 3 juni 2012

Vanilla är tillbaka!

Nu är jag tillbaka efter min bloggpaus. Det har faktiskt varit riktigt skönt att inte behöva tänka på bloggen i några dagar. Men jag har saknat bloggandet och nu har jag helt klart fått tillbaka inspirationen! Jag hoppas bara att jag ska få tid för bloggen framöver, och slippa känna mig stressad när jag väl ska skriva, så tror jag att det kommer att kännas roligt igen!

Juni. Vi har gått in i juni månad. Det känns verkligen galet. Det var ju tur att vi fick några varma dagar där i slutet på maj så att vi fick lite sommarkänslor för nu är vi tillbaka i höstrusket igen. Här där vi bor har det regnat och blåst de senaste dagarna och termometern har ibland visat så låga grader som fem grader på dagen! Det känns verkligen inte som sommartider då...

Nej, vi håller tummarna för bättre väder för jag vill verkligen få njuta av den här sommaren nu när jag är mammaledig!


6 kommentarer:

 1. Härligt att ha dig tillbaka!
  Hoppas solen och värmen kommer snart också, om några veckor är det midsommar och då vill vi fira sommarklädda med solvarma, röda jordgubbar i massor.
  Kram Ellinor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :-) Ja, det vill vi verkligen kunna göra!

   KRAM

   Radera
 2. Skönt med en liten ploggpaus, man behöver samla ny energi och inspiration ibland :) Välkommen tillbaka!

  Svar: Det var en himla bra fråga. Det är bara en vanlig sprits som vi köpt på Coop, använde det största "munstycket". Jag är så dålig på såna där bakgrejer :)

  SvaraRadera
 3. Härligt att du är tillbaka =)

  Yes, alla foton på min blogg är alltid tagna av mig. Det sista kortet som du gillade (det med jordgubben) är tagen med mobilen och sen har jag trixat i en fotoapp så att det blir en bubbla och sen som vatten.. ;-) Man kan #photoshoppa" det mesta, hihi.

  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka! :) Gillar din blogg :)

  SvaraRadera