måndag 6 december 2010

Jag är nyfiken...

Jag är så nyfiken på vilka ni är som läser min blogg? Snälla skriv en kommentar och berätta lite kort om dig själv, berätta så mycket eller lite du vill!

Du kan t.ex. berätta var du bor, hur gammal du är, hur din familj ser ut, vad du jobbar med eller vad du pluggar, hur länge du har följt bloggen och hur du hittade hit.

10 kommentarer:

  1. Jag heter Karin, jag är 36 år och bor i Skövde. Jag kommer inte ihåg hur jag hittade till din blogg, men jag läser den varje dag och tycker att den är bra! jag har två barn och är sambo. Jag har haft lite olika jobb, men just nu jobbar jag med administrativt.

    tack för en bra blogg!

    SvaraRadera
  2. Hur mycket vill du veta om mig? :)

    SvaraRadera
  3. Marieta: Haha, dig känner jag ju! ;-)

    SvaraRadera
  4. Jag är 18 år, pluggar på gymnasiet och bor i Göteborg. Jag har läst din blogg i några månader, kommer inte ihåg hur jag hittade hit. Jag bor fortfarande hemma, men tänkte snart flytta hemifrån.

    SvaraRadera
  5. Hej! Johanna heter jag. Är en 29-årig finsk "tjej" som för närvarande är bosatt i Mjölby.

    Lever tillsammans med min sambo Tommy sedan fem år tillbaka och saknar för närvarande förnyelse i mitt liv. Förnyelse i form av karriär; är jättesugen på att börja plugga till något som skiljer sig helt ifrån det jobb jag har idag som profilgranskare/medlemssupport på en dejtingsajt.

    Övriga familjen är bosatt uppe i Haparanda och jag åker själv upp dit på onsdag nästa vecka(om SJ tillåter det) för att fira jul med min älskade mamma och CO.

    Jag kan nog inte riktigt säga hur länge jag har följt din blogg. Kan det vara ett år kanske? Jag minns inte ens hur jag hittade hit. Men jag fastnade:-)

    Kram! ♥

    SvaraRadera
  6. Linda heter jag, och hittade hit till dig via ditt företag Esperansa (som jag hittade via En mammas dagbok för någon månad sen:)

    Ålder: 33, going on 34 =) Bor i Malmö med min man Sebstian och två katter. Jobbar på ett företag inom IT-branschen med support management. Kommer ursprungligen från Strömstad där stora delar av min familj bor kvar.

    Kram!

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Jag heter Mia och har följt din blogg i snart ett år. Jag kommenterar inte så ofta, men jag läser allt du skriver.

    Jag är 37 år, bor med min man och min hund i Karlstad, jag jobbar som lärare.

    Ha det bra!

    SvaraRadera
  8. Jag läser också allt du skriver men mig känner du sedan jag hälsade på dig på BB så presentation kanske är överflödig.

    SvaraRadera
  9. Och att jag läser vet du. =)
    Hittade hit genom att du lämnade en kommentar hos mig!

    Mira, 36, förskollärare som just nu är mammaledig.

    Kramis!

    SvaraRadera
  10. Mig vet du också att jag läser. Hittade dig efter att du hittat mig :) och blev fast.

    Kram M

    SvaraRadera